19.9.2012

Syksyn sävyt

Tämä päivä starttasi laukuista unelmoinnilla (mietin edelleen onko järkevää maksaa vajaa 600 euroa laukusta jossa nahkaa on ehkä 10% koko laukusta...päässä kuitenkin kuuluu mutku se on niin nätti...) ja kynsien lakkauksella.

Joka syksy ihastun uudelleen violettiin, viininpunaiseen ja punaiseen. Tänä syksynä burgundy sattuu olemaan taas pinnalla ja tänään loihdin itselleeni kynnet sävy sävyyn housujeni kanssa (tajusin vasta nyt, että olisi tosiaan voinut kuvata ne housutkin..) :)

IMG_9313_zps21ff0c48
Kynsillä kaksi kerrosta (mietin laitanko toisen, mutta tökkäsin pikkurillin pöydän kulmaan, joten oli pakko laittaa se toinen..) OPI - No Spain No Gain, joka on täydellinen burgundyn värinen lakka. Näitä kuvia ei olisi kannattanut ottaa auringossa, sillä sävy meni todella pieleen. Tämä kuitenkin on sävy juuri sellainen miksi minä miellän burgundyn.


IMG_9315_zps7c0ef14c

Olen ehkä sata kertaa hehkuttanut Gina Tricot Alexis lakkaa ja nyt hehkutan sitä taas. Se vaan oon niin kaunis! Lakka on mun makuun parhaimmillaan kahdella tai kolmella kerroksella, sillä silloin lakasta tulee esiin upea burgundyn sävy. Yhdellä kerroksella (ja hieman pullossa) lakka on aivan erilainen.
Alexista oli pakko lisätä tähänkin lakkaukseen yhden kynnen verran ja aika hyvältä nuo kaksi yhdessä näyttää :)


Kolahtaa burgundy teihin?

2 kommenttia:

  1. Kolahtaa ja oikein kovaa ! Mullakin oli eilen päällä viininpunainen neule ja kynnetkin oli viininpunaiset (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä yritän metsästää viininpunaista neuletta, mutta yksi himoitsemani on jo myyty H&M:ltä loppuun aikoja sitten, vissiin muillekin kolahtaa viininpunainen ;)

      Poista

Hate it or love it, just say it!

Kaikki kommentit julkaistaan (paitsi mainostukset),
kommenttienvalvonta päällä vain siksi, että huomaan kun uusia kommentteja on tullut :)