4.10.2012

Ilon päivä

Hihii, tänään tuli ensimmäinen Cesarsin tilaus, wuhuu!
Tällä kertaa yritin olla nokkela ja päästä halvemmalla. Valitsin siis toimittajaksi Matkahuollon ja melkein meinasin kyllästyä odottamaan pakettia!
Yleensä Cesarsin paketit matkaa kotiin seuraavana päivänä (riippuen tietysti tilauksen ajankohdasta yms.) ja Matkahuollon kautta paketilla kesti kaksi päivää! Lyhyt aika sekin, I know, mutta kun on tottunut siihen 24h toimitusaikaan :)
Mutta en voi taaskaan kuin ylistää Cesarsia, toimitus pelaa ja mieltä lämmittää erityiseti henkilökohtainen toimitustilmoitus sekä käsinkirjoitettu teksti tilauslomakkeessa, me likey!

Cesarsin inventaarioalet on aina ihan loistavia ja tälläkin kertaa oli pakko tilata muutama pieni juttu, tässä ensimmäisen tilauksen satsi:

IMG_9406_zpsb00dcf44

Color Club Untamed Luxury ja I Believe In Amour. Pinkkejä ei voi koskaan olla liikaa ;)


IMG_9407_zps3039a97f

Color Clubin Rebel Debutante ja Nomadic In Nude ovat pyörineet H2T:en ostoskorissa jo monta kuukautta ja nyt sain ne kohtuu hintaan Suomesta, joten oli pakko napata mukaan tilaukseen.

IMG_9408_zpsdf6bcd67

Konad M54, jonka tilasin vain halvan hinnan vuoksi. Tämäm taisin tilata myös toisessa tilauksessa, koska en yhtään muistanut mitä tässä ensimmäisessä satsissa oli...


Ruokakauppareissulli ostin myös Chanelin huulikiillon ja postin mukana oli tullut "Teitä odottaa suurikokoinen kirjelähetys", IIIIIIIKKKK! En edes muista milloin viimeksi olisin saanut kynsipostia, toivottavasti tässä on niitä :)

Ja ostakaa pois noita blogikirppiksen kynsilakkoja, mä haluun päästä niistä eroon!

4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitoksia :)

   Tällä kertaa oli myös itselle mieluisia kaikki :)

   Poista
 2. Uu, saman laatan tilasit kuin mä :D Oli mun mielestä ainut hyvä alennetuista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo aika huonoja laattoja oli alessa. Oli tosin pakko tilata myös horoskooppilaatan toinen puolisko, tai ainakin muistelisin että se tulee seuraavassa paketissa :D

   Poista

Hate it or love it, just say it!

Kaikki kommentit julkaistaan (paitsi mainostukset),
kommenttienvalvonta päällä vain siksi, että huomaan kun uusia kommentteja on tullut :)