22.10.2012

Jouluisaa?

Tänään on ollut yllättävän tehokas päivä: heräsin jo kahdeksan aikaan (yllättävää sinänsä, eilen tuli vähän lipiteltyä lemppariviiniä...), siivosin kämpän lattiasta kattoo (kirjaimellisesti!), pidin kahdelle kaverille noin tunnin Pilates-treenit ja sen jälkeen käytiin vielä juoksemassa lammella.
On se kumma miten auringonpaiste saa minut automaattisesti hyvälle tuulelle :)

Mutta viime aikoina on ollut myös hieman epäonnea matkassa, nimittäin kynsilakkatilausten suhteen. Tilasin (tai siis ostin eBaystä) pari viikkoa sitten (?) lisää OPI Skyfall -kokoelman lakkoja, jotka eivät koskaan saapuneet. Olin jo aiemmin laittanut viestiä myyjälle ja kysellyt niiden perään, mutta viime viikolla kävin kurkkaamassa myyjän  uusimmat palautteet ja enpä ollut ainoa, jonka tuotteet olivat "kadonneet" eikä myyjä vastaa viesteihin. Helvetin hienoa, tässä sen taas näkee, että ei kannata ostaa tuntemattomalta myyjältä. Myyjällä oli kyllä vain positiivista palautetta kun tilaukseni laitoin menemään ja silloin myyjä vielä vastasi meileihin. Tässä sitten odotellaan viikon verran, että saa eBayn casen suljettua, huoh.
Tänään naputtelin samat lakat tilaukseen verkkokaupasta, koska vakkarimyyjälleni ei Bondeja vielä ollut tullut eikä hän osannut vielä sanoa tarkkaa päivämäärää milloin niitä tulee. Harmittaa, että piti tilata  kaupasta kalliimmalla ;)

OPIhan esitteli uuden Liquid Sand -lakan ja kyseinen efektilakka taitaa olla ensi vuoden hitti, ainakin omaan silmään China Glazen Texturize -kokoelman lakat näyttää samalta.
Ja olin myös pettynyt siihen kun jokin aika sitten kuulin OPIn uuden laulajamalliston henkilön nimen (jossa siis tämä Liquid Sand ilmestyy, mä niin toivoin Lady Gagaa ;)
Odotan myös innolla OPI Euro Centrale -kokoelmaa, siellä on muutama kaunotar! Ja Polka.com on pakko saada ihan vaan nimensä vuoksi :)

Itkettää tosin jo valmiiksi seuraavan parin kuukauden rahanmeno; Chinalta tulee vaikka mitä kivaa ja joulukuussa Mariahit tulee myyntiin,


Ja muutaman aasinsillan kautta päästään asiaan eli tämän päivän kynsiin. Ginan vihreä lakka oli pyörinyt pöydällä jo viikon verran ja nyt oli aika päästää se kynsille.


IMG_9688_zpsfa2948d4

IMG_9684_zps749dd3de

Kiitos Photobucket kun söit värit näistä kuvista!

Käytetyt tarvikkeet:
• Gina Tricot - Billard (kaksi kerrosta)
• China Glazer - Passion
• Konad S1


Tämän postauksen piti ilmestyä jo lauantaina, mutta jostain syystä (vammaBlogger vinkui virheilmoitusta) tästä oli kadonnut kuvat ja loput tekstistä. En muista mitä kirjoittelin, ainakin sen, että lauantaille oli ohjelmassa vanhan koneen esille ottaminen, Photari auki ja abouttiarallaa 100 kuvaa käsittelyyn.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hate it or love it, just say it!

Kaikki kommentit julkaistaan (paitsi mainostukset),
kommenttienvalvonta päällä vain siksi, että huomaan kun uusia kommentteja on tullut :)