11.10.2012

Mäkedimäk

Terpparallaa!
Tänään on ollut kaikin puolin oikein mahtava aamupäivä! Heräsin kuudelta siihen kun ala-alakerrasta (siis kaksi kerrosta mua alemmasta asunnosta) kuului "Hyvä! Hieno poika!" (toivon kovasti, että sanat oli osoitettu uudelle koiranpennulle...), eikä edes kiehuttanut! Yleensä kun tuppaan olemaan perseelle ammuttu karhu jos joudun heräämään ilman omaa tahtoa :D

Kello oli soimassa puoli kahdeksalta ja yritin kovasti nukkua siihen saakka. Makasin sängyssä naama tyynyssä kiinni, mutta nukkumatti oli jo kerennyt karata ja oli pakko nousta ylös. Nyt kello onkin vasta kaksi ja kaikki päivän asiat on hoidettu, mitä mä teen loppupäivän?

Mutta ei tänään kaikki ihan putkeen mennyt, nimittäin kynsienkoristelut meni pieleen...Ylläri!


IMG_9495_zpsc9315269

IMG_9499_zps984b9c19


Käytin koristelussa tavallisia askartelutarroja, jotka leikkasin isommasta ketjusta. Pikkurilliin ja peukaloon kuviot olivat liian suuria ja niitä piti leikata niiden jo ollessa kynnellä. Sehän ei mennytkään ihan putkeen...Lisäksi kerkesin pyöritellä tarroja sormissa niin pitkään, etteivät ne meinanneet tarttua kynnelle.

Mutta itse lakka on yksi rakkauslakoistani, OPI Lincoln Park At Midnight vuonna 2005 (muistelisin ainakin) ilmestyneestä Chicago -kokoelmasta. Vaikka lakka onkin (jos muista tuon ilmestymisvuoden oikein) jo ekaluokkalaisen iässä, on se silti kuin uusi.
Sävy kaunis todella tumma luumu, itse kutsun tätä luumunmustaksi :)

Tähän väliin voitte keksiä jonkun hienon aasinsillan, jota pitkin päästään muutamaan uuteen MAC tuotteeseen, jotka luokseni päätyivät...

IMG_9494_zpsb296bf41

Prep + Prime viimeistelypuuteri (tai ihan vaan puuteri :D), jonka kanssa koin blondimomentin: pakkauksen kyljessä sanotaan:...or on bare moisturized skin to give more flawless finish and look. "Wow, tätä voi käyttää ihan paljaalle ihollekin, vähänkö hyvä!" ajattelin pienessä päässäni, kunnes tajusin, että olenhan aina ennenkin käyttänyt irtopuuteria "paljailla" kasvoilla...
Suursiivousta tehdessäni löysin keväällä tulleen Stockmann Premiere -lehden, jossa esiteltiin parhaita kosmetiikkatuotteita ja tämä oli niiden joukossa. Oli siis pakko päästä testaamaan :)


IMG_9489_zps0221d806

Powerpoint kajali sävyssä Industy. Pidän paljon tämän kaltaisista pehmeistä rajauskynistä ja Powerpointtia oli hehkutettu, joten uskalsin ottaa sen testiin.

Huulikiiltofanina halusin päästä testaamaan jotain uutta MACin huulikiiltoa ja päädyin Cremsheen Glassiin. Valitsin perusvarman vaaleanpunertavan Right Image sävyn.


Mitäs piditte ostoksista?

Lisäksi ostin loput palkinnot arvontaa varten, jonka aloitusaikaa parhaillaan pohdiskelen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hate it or love it, just say it!

Kaikki kommentit julkaistaan (paitsi mainostukset),
kommenttienvalvonta päällä vain siksi, että huomaan kun uusia kommentteja on tullut :)