14.10.2012

Punaista

Jostain kumman syystä lakkalaatikoista tulee aina valittua aina tiettyjä lakkoja. On se ykkösturkoosi, ykkösvioletti, ykköspinkki jne. Ja muut lakat odottavat laatikon perällä toivoen pääsevänsä vielä joskus kynsille. Tai sitten mulla on vaan liikaa lakkoja kun osan olemassaolon unohtaa...
Aloitin pari viikkoa sitten "projektin", jossa yritän saada noita unhokkejakin käytettyä aina silloin tällöin. Jatkossa tämän "sarjan" lakat löytyvät Unholassa olleet - labelin alta.

Tänään kynsille pääsi eräs Essie vanhuus, josta myös huomasin tänään ihan uuden puolen:

IMG_9503_zpsfb7c671d


Siis mikä on tuot kultainen hohde? Kaikkien näiden vuosien aikana en ole tätä huomannut ja olen ihan varma, että se on ilmestynyt vasta äskettäin. Kynsillä hohdetta ei kyllä huomaa (trust me, tutkin kynsiä eri valaistuksissa ja eri kulmissa.), harmi sinänsä.


IMG_9504_zps5dc27b20

Tämä punainen ihanuus on nimeltään Hot-E ja on käsittääkseni discontinued (korjatkaa jos olen väärässä). Kuvissa lakkaa on kaksi kerrosta, yksikin peittää jo suht hyvin.

Hot-E kuuluu suosikkipunaistenin kärkikastiin, mutta silti sitä tulee harvoin käytettyä.


Käykö teille samoin; turvaatte luottolakkoihin ja muuta jäävät unohduksiin?

Offtopiccina täytyy mainita, että tunnin päästä tää liimautuu töllön eteen (taas kerran) odottamaan, josko se Felix tällä kertaa pääsisi hyppämään :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hate it or love it, just say it!

Kaikki kommentit julkaistaan (paitsi mainostukset),
kommenttienvalvonta päällä vain siksi, että huomaan kun uusia kommentteja on tullut :)