31.10.2012

Rockin!

Hola pitkästä aikaa!

Menin sitten kämmäämään tuon synttäriarvonnan kanssa, oikea synttäripäivä kun olisi ollut 29. päivä...Mutta haitanneeko tuo?
Kakkospalkinto on saavuttanut suuremman suosion (eikä ihme, Spazmatic on ihana!), toivottavasti menee arvonnassa molemmille voittajille mieluisat palkinnot :)

Vielä viime viikolla intoilin siitä, että vasemman käden nimettömän kynsi alkoi vihdoin saada pituutta ja samainen kynsi napsahti poikki :/ Saman käden peukalon kynsi repsottaa puolesta välistä kynsipetiä ja yritän parhaani mukaan varoa, ettei se repeä enempää. Melkein kyyneleet nousee silmään kun kuvittelen sitä kipua!

Mutta mutta, olin reilun viikon samoilla lakkauksilla (olivat niiin kivat) ja viikonloppu meni Halloween kynsillä. Tänään sain vihdoin aikaiseksi tehtyä uudet lakkaukset. Pääsin taas käyttämään erästä lakkaa ensimmäistä kertaa (tai ei ainakaan kansioista löytynyt kuvia siitä). Kyseessa on vuonna 2010 tai 2011 ilmestynyt joululakka, joka ei mielestäni kuitenkaan olen kovinkaan jouluinen :)


IMG_9698

IMG_9699


Käytetyt välineet:
• Orly - Rockin' Rocket (kaksi kerrosta)
• China Glaze - Passion
• Konad M64 -leimauslaatta

Rockin' Rocketia pidin aluksi todella rumana lakkana. Mutta nyt pyörittelin sitä käsissä ja totesin sen olevan ihan nätti. Pullossa lakka on punaisempi ja jopa välillä luumuisa, mutta kynsillä ruskea puskee esille. Kauniinpi siis pullossa :)


Osallistukaahan arvontaan, vielä on sunnuntaihin saakka aikaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hate it or love it, just say it!

Kaikki kommentit julkaistaan (paitsi mainostukset),
kommenttienvalvonta päällä vain siksi, että huomaan kun uusia kommentteja on tullut :)