6.10.2012

Taas ostoksia

Tällä kertaa esittely CesarsShopin Inventaario alen loput ostokset. Taas vaan hehkutusta Cesarsille ja täytyy myöntää, että vielä houkuttelisi tilata muutama Color Clubin lakka alesta ;)

IMG_9426_zpsc3aadef5

Halvan hintansa vuoksi tilaukseen pääsi kaksi Konadin leimauslakkaa. Yleinen mielipiteeni Konadin leimauslakoista on se, että ne ovat kuraa mustaa ja valkoista lukuunottamatta. Siksipä en niitä normaalilla hinnalla koskaan osta (no paitsi mustaa ja valkoista).


IMG_9427_zps59cd35cd

Keltainen Color Club Dress For The Parade pääsi kokeilemaan täydellisen keltaisen lakan paikkaa kokoelmassa, mutta ei tärpännyt vieläkään :/

Nailfixin kynsinauhaöljyt bongasin Sonnelasta ja kun valikoimissa oli greipintuoksuinen öljy, oli pakko päästä testaamaan. Verigreippi olisi ollut vielä parempi ja toivon kovasti, että tästä halvasta öljystä tulee hyvä korvaaja OPIlle.

IMG_9429_zps9d149442

Nämäkin laatat pääsivät mukaan halvan hintansa vuoksi. Palloaiheista M52 -laattaa kaverini jo halusi testata ja horoskooppilaattojen toinen osa (M33) nyt vaan oli pakko ostaa sen takia, että mulla on jo se toinen osa ja pakkohan niitä on olla molemmat, eiks vaan?

2 kommenttia:

Hate it or love it, just say it!

Kaikki kommentit julkaistaan (paitsi mainostukset),
kommenttienvalvonta päällä vain siksi, että huomaan kun uusia kommentteja on tullut :)