6.11.2012

Hän on täällä!

Buu, meikä on kipeä! Makoilen tällä hetkellä soffalla läppäri sylissä ja sivusilmällä katson BBT:ä dvd:ltä. Kaiken lisäksi typerä mokkula temppuilee taas ja täytyy käyttää puhelinta modeemina, hmph.

Mutta se siitä valituksesta! Tänään esittelen ne kaksi vaivaista lakkaa, jotka tilasin Cesarsilta. Muutama muu siellä edelleen houkuttelee, mutta kun  pitäisi ennen vuoden vaihtumista hamstrata Jenkeistäkin lakkoja...

IMG_9724

Age Of Aquarius on pyörinyt haavelistalla jo pitkään. Sexy Siren löytyi minulta jo ennestään, mutta aiempi pullo oli jo sen verran paksua, että tätä kaunotarta piti saada toinenkin pullo.


Ja otsikon mainostama "hän" on tässä:

IMG_9729

Kaaaaauan kuolauslistalla keikkunut Mermaid´s Dream, loves it! Deborahia kun ei oikein mistään saa halvalla, tilasin tämän Love It -verkkokaupasta. Normaalisti olisin tilannut Jenkeistä, mutta koska Love Itissä oli Deborahit -15% alennuksessa ja ilmaiset toimituskulut päätin tilata sieltä. Jenkeistä tilatessa kun lakka olisi tullut vain euron halvemmaksi...

Tilasin ensimmäistä kertaa Love Itistä ja pakko hehkuttaa sitäkin! Tuote tuli nopeaa ja oli pakattu TODELLA huolella (silkkipaperi, kuplamuovi, isohko pahvilaatikko ja packing peanutseja vaikka muille jakaa). Täältä tilaan varmasti uudestaan, naputtelinkin jo toivelistalle kasan Lippmanneja :)


Nyt mä siirryn eBayhin etsimään yhtä Deborahin Limited Edition lakkaa, toivottavasti tärppää :)


Ps. Lunalii ja Mimosa, vien teidän palkinnot postiin heti kunhan paranen, toivottavasti jo tällä viikolla :)

1 kommentti:

Hate it or love it, just say it!

Kaikki kommentit julkaistaan (paitsi mainostukset),
kommenttienvalvonta päällä vain siksi, että huomaan kun uusia kommentteja on tullut :)