25.11.2012

Nakuna

Varmaan jokainen on viime aikoina törmännyt niin muoti-, kuin kosmetiikkablogeissa pyörineeseen Naked Truth -haasteeseen, josta Sonne (?) aloitti kynsibloggareiden version haastamalla muut esittelemään lakkamattomat kyntensä.

Itse muokkaan kuvia suht vähän, rajaus (jaksamisen mukaan valotukset yms.) ja pienet kauneusvirheet tulee silloin tällöin poistettua. Photoshop löytyy toiselta koneelta mutta en muuten tykkään käyttää sitä konetta ja en todellakaan jaksa muokata kuvia toisella koneella ja sen jälkeen bloggailla ja surffailla toisella. Ja suuri syy on myös se laiskuus ja se, etten halua käyttää tunteja bloggaamiseen :)
Käyttämälläni koneella on vain koneen oma "kuvankäsittelyohjelma" ja siinäkin vain yksinkertainen työkalu, jolla virheet saa piiloon ja sen käyttö valitettavasti näkyy.

Toki olisi kiva muokkailla kuvat niin, että saisi käsiteltyä aina pienen alueen kerralla, estetiikkona  kun kauniit kuvat (vaikka olisivatkin yberphotaroituja) miellyttävät silmää. No joo, voisin paasata hyvistä kuvista ja huonosta muokkauksesta ikuisuuden, mutta antaa olla.

Tässäpä siis meikäläisen alastomat kynnet:

IMG_9771

IMG_9770

Kynsieni suurimmat ongelmat ovat ridget ja liuskoittuminen. Suurimmat syntini näkyvät kuvista: huolimaton kynsilakkojen poistaminen, epätasaisesti viilaaminen sekä huono rasvaaminen (en myöskään aina jaksa laittaa aluslakkaa...).Tosin rasvaamisen saralla on viime viikoina kunnostautunut ja kynsinauhat on jo hieman paremmassa kunnossa, vielä kun muistaisi käyttää niitä hanskoja ulkona.
Tummentumat ovat kohta poissa, vaikka raja vielä aika selkeästi näkyykin.
Tässä vielä teille yksi muokattu kuva, jossa jokainen lommo, viiru ja kolhu kynsilläni pääsee oikeuksiinsa:

IMG_9768

Kaunista ^_^


Ja unohdin tosiaan kuvata peukalon, mutta ei siinä mitään ihmeellistä ole. En vaan pidä kouraposesta ja siksipä peukku jäi tälläkin kertaa automaattisesti pois :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hate it or love it, just say it!

Kaikki kommentit julkaistaan (paitsi mainostukset),
kommenttienvalvonta päällä vain siksi, että huomaan kun uusia kommentteja on tullut :)