13.12.2012

Golden Lightning

Tämän piti ilmestyä jo tiistaina, mutta Blogger taas sekoilee...

Terpparallaa pitkästä aikaa!

Tämä bloggari oli hieman "lomailemassa" Helsingissä ja blogi jäi sillä aikaa ilman huomiota.
Mutta olipa kiva palata kotiin, avata sähköposti ja huomata sieltä viesti, jossa Mimosa kertoi minun voittaneen hänen jouluarvonnassa, wuhuu! Yllättävää sinänsä, sillä en koskaan voita mitään arvonnoista. Tosin nyt voitin eräässä Fabon kilpailussa, pitäisikö laittaa lotto vetämään? ;)
Mimo, lakat tuli eilen kiitokset nopsasta toimituksesta :)


Noin viikon reissuni sujui samoilla lakkauksilla (Chanel Malice) ja lakat olivat vielä tänäänkin yllättävän siistit. Koska Malice nähtiin täällä juuri äsken, tein tänään uudet lakkaukset. Halusin pitkästä aikaa päästä leimailemaan ja nappasin laattavalikoimasta Konadin Q1 -laatan.

IMG_9872

IMG_9873


Käytetyt tarvikkeet:
• OPI - Ink Suede (yksi kerros)
• China Glaze - Passion
• Konad Q1 laatta

OPIn Suede lakkoja ei kyllä voi kuin hehkuttaa! Kuivuvat todella nopsaan ja levittyvät jopa tavallisia OPI lakkoja paremmin. Ainoa miinus on niiden huono kestävyys, sillä eihän nättiä pintaa voi "pilata" päällyslakalla :) Kynsinauhojen putsaaminen on myös aika veemäistä, sillä lakan "glitterit" puskee esiin putsattaessa (TJEY keskisormi kuvassa). Onneksi suedet on niin helppoja lakkoja, ettei putsaamista juurikaan tarvitse harrastaa.


HOX! Minulla on hakusessa punainen glitterlakka. 
Lakassa tulisi olla kirkas pohja ja siinä kirkkaanpunaisia hexglittereitä. Vähän niin kuin Lippmann Do Ya Think I´m Sexy -lakassa.
Vinkkailkaa jos tiedätte, mistä tuollaisen voisi löytyy :)
Odotan kovasti, että Ginalta löytyisi vastaava lakka, sillä ainakin kultaisen versio sieltä löytyy.


Ai niin, tein viikonloppuna hurjan päätöksen (tai no ajatuksen tasolla se vielä on): ajattelin karsia reilusti kynsilakkavarastoja ja saada lakkamäärän 200 lakkaan (100 olisi vielä parempi).
Karsittavaa on siis jumalattoman paljon...
Pitää varmaan tehdä samalla tavalla kuin vaatehuoneen kanssa: mitä en ole käyttänut vuoteen, se lähtee kiertoon.
Poikkeuksena tietysti ne harvinaisuudet, joita ei raaski käyttää sekä se pulloon kuivahtanut ensimmäinen noin 10 vuotta vanha OPI lakkani ^_^

Pitää muutenkin ottaa itseään niskasta kiinni tuon lakkojen ostelun kanssa: nyt OIKEASTI vaan niitä kivoja lakkoja, mielellään OPIa eikä enää pieniä pulloja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hate it or love it, just say it!

Kaikki kommentit julkaistaan (paitsi mainostukset),
kommenttienvalvonta päällä vain siksi, että huomaan kun uusia kommentteja on tullut :)