1.12.2012

Ostoksia

Jei, eilen postissa odotti Hedarille tekemäni tilaus! Tällä kertaa homma oli todella nopeaa; paketti tuli perille neljässä (!!!!) päivässä. Yleensä Hedarin paketeissa on mennyt viikko, toivottavasti tämä nopsa tahti jatkuu seuraavankin tilauksen kohdalla ;)

Olen jo jonkin aikaa tehnyt lakkatilauksia merkeittäin (siis tilaan vaikkapa pelkkää OPIa tai Chinaa), mutta tällä kertaa mukaan eksyi yksi musta lammas.

Yritän myöskin pikku hiljaa tyhjentää Ultimate Wishlistiä, mutta kun ei vaan sovi mun päähän ajatus siitä, että maksat yhdestä lakasta viitisen kymppiä kun samalla rahalla saat kymmenen lakkaa Hedarilta :D

Tällä kertaa tilauksessa oli shimmeriä ja glitteriä...


IMG_9791


Ensimmäisenä Halloween lakka Make A Spectacle. Tämän tilaaminen oli oikeasti vahinko; olin tilaamassa toista lakkaa Halloween -kokoelmasta, mutta jostain kumman syystä olin klikannut tämän ostoskoriin :)

Keskellä todella kaunis vihreä Walking In Circles.

Ja reunassa (minulle) uniikki Whirled Away. Lakka on kiva, mutta nuo saakelin tikut "pilaavat" lakan... Täytynee varmaan tehdä Paput, jotta saan sellaisen kuin haluan :)

IMG_9795

Vasemman reunan It´s A Trap-eze jätti kiekolle testatessa minut kylmäksi. Rainbow Connection henkinen lakka, jonka pohjavärin luulin olevan valkoisempi.

Keskellä komeileva (vai kaunisteleva? kauneileva?) Water You Waiting For ei todellakaan esiinny edukseen pullossa, aivan ihana!

Oikean reunan Peachy Keen sävyä yritin tilata jo kesällä, mutta se oli aina loppu tai sitten unohdin ottaa sen mukaan tilaukseen. Nyt sitä oli saatavilla ja niimpä tämä toivelistalla kauan keikkunut lakka matkasi luokseni.


IMG_9797

Color Clubin kokoelmat jättävät minut usein kylmäksi (haluan niistä vain yhden lakan ja sekin on vaan "ihan kiva", poikkeuksena tietysti Poptastic), mutta uusin kokoelma sai minut puolelleen!
Ensimmäinen ostokseni kokoelmasta on kaunis Glitter Wonderland. Kiekolle testattunu lakka tosin oli liian punertava makuuni, mutta kaunis se on silti :)

Tässä vielä swatchit ostoksista:

IMG_9807

Make A Spectacle - Whirled Away - It´s A Trap-eze


IMG_9809


CC Glitter Wonderland - Peachy Keen - Water You Waiting For - Running In Circles


Alemman swatch-kuvan lakat ovat meikäläisen lempparit tästä tilauksesta.Mitäs piditte ostoksistani? Onko samoja ostoslistalla tai löytyykö niitä jo kokoelmistanne?


Jee, tänään sai avata ensimmäisen luukun joulukalenterista, niin suklaisesta kuin kymmenistä verkkokauppojenkin ;)

6 kommenttia:

 1. Ihania ostoksia<3 :)
  Mua häiritsee myös tossa Whirled Away lakassa noi tikut...muuten olisi kyllä tosi kiva lakka! en kyllä sitä omista joten en tiedä miltä se näyttäisi sitten ''luonnossa'' :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun kohdalla nuo tikut oikein hyppää silmille :)
   Ajattelin ensimmäisellä käyttökerralla koettaa nyppiä nuo tikut pois heti levityksen jälkeen :D

   Poista
 2. Tuo oranssi china on ainoa lakka, mitä minulla ei ole ;D Muut löytyykin sitten kaapista. Water You Waiting For on ihan kamalan kaunis <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, harmi etten saanut vangittua sen todellista kauneutta :/

   Poista

Hate it or love it, just say it!

Kaikki kommentit julkaistaan (paitsi mainostukset),
kommenttienvalvonta päällä vain siksi, että huomaan kun uusia kommentteja on tullut :)