12.12.2012

Pienet ostokset

Helsingin reissulla Zara koetteli kukkaroani kaikista eniten. Tietysti reissulta tarttui mukaan myös muutama kosmetiikkaostos. Olisin ostanut enemmänkin, mutta Stockalla oli ihan järkyttävät jonot Chanelin ja Diorin ständeillä, joten ne täytyy sitten hankkia myöhemmin :)

Minusta on viime aikoina tullut The Body Shopin suuri ystävä ja innostus vaan jatkui sen jälkeen kun liityin kanta-asiakkaaksi; piti nimittäin ostaa tietyllä summalla, että saa alekupongin myöhemmin. On siis ihan järkevää aina kerralla ostaa vähän muutakin kuin sitä mitä menit ostamaan, jotta säästää hieman myöhemmin, eikös vaan? Tälläkin kertaa menin Bodarista hakemaan yhtä juttua ja poistuin kolmen kanssa...

IMG_9876


Menin siis ostamaan itselleni jalkarasvaa. En halunnut perinteistä piparminttuvoidetta, joten myyjätär suositteli minulle ihan perus body butteria. Valitsin shea vartalovoin ja tämä on kyllä ollut ihan loistava! Pehmentää todella hyvin jalat, jopa ilman raspaamista!
Hintaa minikokoisella butterilla oli 7 euroa.

Suurena huulirasvojen ystävänä halusin myös uuden huulirasvan ja myyjätär suositteli näitä huulivoi(?) tuotteita sillä niissä ei ole vettä (jos nyt muistan oikein). Valitsin sitruunantuoksuisen ja tässä onkin nimensä mukaisesti makeahko sitruunantuoksu. Tuote myös toimii hyvin; laitoin rasvaa yöksi rohtuneisiin huuliin ja aamulla huulet olivat todella pehmoiset. Purkki tosin on hankala, sillä en pidä pienistä purkeista, koska rasvaa on aina kynsien alla yms. Vaikkapa MACin isommat purkit toimivat aivan täydellisesti. Siitä ainoa miinus tuotteelle!
Huulirasva maksoi myöskin 7 euroa.

Aiemmin ostamani manteli käsi- ja kynsinauhavoide on ollut ihan ok, mutta tällä kertaa nappasin tutun ja turvallisen hamppukäsivoiteen. Ei kai muuta voi sanoa kuin, että toimii ja ainoa miinus on haju, yök! Tällä 30 ml kokoisella tuubilla oli hintaa 8,90 euroa.

Kävin eilen Body Shopin verkkokaupassa ja sieltä kertyi pakko-saada listalle tavaraa melkein 400 eurolla, heh. Mutta onneksi vain ehkä 10 oli sellaista, joita haluan testata.


IMG_9877

Missiona oli ostaa THE punainen huulipuna. Olin katsellut paria Chanelin punaa, mutta järkyttävien jonojen ja tungoksen vuoksi en jaksanut jäädä odottamaan vapautuvaa myyjää. Muistin lukeneeni Heidin blogista MACin punaisista punista ja niinpä suuntasin MACin tiskille ostoksille. Sielläkin kaikki myyjät olivat varattuja, mutta porukkaa oli muuten vähän, joten pääsin tutkimaan punia vapaasti.
Valitsin Russian Red klassikkosävyn ja se on juuri täydellinen sävy minulle, yay! Hintaa punalla oli muistaakseni 19 euroa.

Kuvan ripsivärin ostin jo pari viikkoa sitten kotikaupungistani, mutta pakko on sitäkin hehkuttaa. Menin Stockmann Beautyyn hakemaan tilaamani tuotteet ja myyjän kysyessä olisitko tarvinnut jotain muuta?, päätin ostaa itselleni uuden ripsivärin. Lancomen Hypnose on ikisuosikkini, mutta sitä useinkaan raaski ostaa, joten olen testaillut aikalailla kaikki markettikosmetiikan ripsarit läpi, mutta sitä oikeaa vaan ei ole löytynyt. Sanoinkin myyjälle, että en halua Hypnosea tälläkään kertaa vaan haluan kokeilla jotain uutta. Kerroin, että ripsivärini täytyy tuuhentaa ja pidentää. Myyjä nappasi hyllystä Helena Rubinsteinin Lash Queen Felini Blacks ripsivärin ja myyjän "tätä voi myös kerrostaa" sanat saivat minut tekemään lopullisen päätöksen ja marssin kassalla uusi ripsiväripaketti kourassa. Ostin paketin ja hintaa paketilla oli muistaakseni 35 euroa, joten varmaan samassa luokassa pyörii pelkän ripsarinkin hinta.
Olen nyt pari viikkoa käyttänyt ripsaria ja olen todella tyytyväinen, täytyy melkein myöntää, että tämä taitaa mennä Hypnosenkin ohitse. Kerrankin ripsiväri joka tekee ripsilleni juuri sen mitä lupaa!


Mikä on sinun suosikkiripsarisi? Jos vaikka mulle löytyisi vielä joku parempi ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hate it or love it, just say it!

Kaikki kommentit julkaistaan (paitsi mainostukset),
kommenttienvalvonta päällä vain siksi, että huomaan kun uusia kommentteja on tullut :)