22.1.2013

Pinkkiä

Piti tulla pikaisesti postaamaan päivän kynnet ennen kuin suunnataan kaupoille kurkkimaan loppualeja. Sokokselta bongasin jo vaikka mitä ihanaa (YSL:n lemppariposkipuna vaan 12 euroa!), toivottavasti löytyisi jotain kivoja lakkojakin.
Citymarketin tarjouksen voisi tietenkin hyödyntää, mutta Suomen valikoimissa ei ole niitä mitä ehdottomasti haluaisin.
Tietysti voi aina ostaa lisäkappaleita Mint Candy Applesta.
Ja helmikuussa tulee ihania OPI -lakkoja myyntiin ja maaliskuussa myös, siellä kun on sellaisia kaunottaria mitkä on aivan PAKKO saada osaksi kokoelmaa :)


Pääpaino tänään on vaatteissa ja asusteissa. Uudet Uggit pitäisi saada, mutta haluaisin löytyy hyvännäköiset halvalla ja se on mahdotonta. Ugg Australiat kun on tämän hetken hinnoilla turhan kalliit ja EMUt on rumia. Jos siis tiedätte muilta merkeiltä nahkaisia ja aidolla lampaankarvalla vuorattuja Uggeja, niin vinkatkaa ihmeessä. Löysin Brandosilta Ukala -merkin (niiden Uggit olivat ulkonäöllisesti makuuni), mutta en saanut selvää ovatko ne aitoa nahkaa ja karvaa. Ja ne tekomateriaaleista (hah :D) tehdyjen Uggien ostaminen nyt on sama kun polttais rahaa...

Ugg pohdinnoista päästäänkin päivän kynsiin (tai itse asiassa sunnuntain, sillä tämän postauksen olisi pitänyt ilmestyä jo sunnuntaina, mutta oli taas jäänyt luonnoksiin, aaargh!).
Inspiraatio näihin kynsiin tuli joka-toisesta-blogista, sillä musta-valkoista glitterlakkaa nyt on näkynyt vähän kaikkialla ja tietysti halusin tehdä oman version :)


IMG_0175_zps85dacc67 photo IMG_0175_zps85dacc67.jpg

IMG_0176_zps0e1b43e0 photo IMG_0176_zps0e1b43e0.jpg

Käytetyt lakat:
• OPI - Pink Friday
• China Glize - Whirled Away

Muutama sananen tuosta Whirled Awaysta...Tikkuglitterille en edelleenkään lämpeä ja noita valkoisia glittereitä (voiko sanoa glitter jos se ei kimalla?) sai jahdata ihan olan takaa. En tykkää!
Tämä taitaa päätyä kiertoon, kunhan saan paremman pilkkulakan tilalle :)


Arvaattekos mitä minä aion tehdän tänään? No karsin taas vaatteita vaatehuonestaan kirppiskasaan ja sen jälkeen aion ravistella kaikki kynsilakat läpi, huoh, siinä menee ehkä ikä ja terveys...

3 kommenttia:

 1. Jos tarkotit Cittarin tarjouksella sitä Essien '2 yhden hinnalla' niin se kai loppui jo 20.1. Näin muistaakseni luki ainakin Jumbon, Malmin ja Sellon Cittareissa, joissa tämän tarjouksen bongasin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu,sitä tarkoitin.
   No onneksi siellä ei ollut mitään "pakko saada" lakkaa niin ei harmita :)

   Poista
  2. Hyvä niin. :)
   Haastoin sut blogissani juuri - käypä kurkkaamassa!

   Poista

Hate it or love it, just say it!

Kaikki kommentit julkaistaan (paitsi mainostukset),
kommenttienvalvonta päällä vain siksi, että huomaan kun uusia kommentteja on tullut :)