18.1.2013

Tahdon ostoksille!

Nimittäin lakkaostoksille!

Eilen Seppälässä kasasin koriin alelakkoja (5 Flormaria ja 2 Models Ownia). Lakat jäivät kuitenkin kauppaan, sillä Models Owneille löytyi kotoa jo vastaavanlaiset ja Flormarit taas oli niitä, jotka sopii toisen lakan päälle. Miksi siis ostaa paskaa, jota ei tod.näk. tule koskaan käytettyä? Hyvä minä!

Yritän nyt lakkojenkin kanssa pitää saman periaatteen kuin vaatteiden ja asusteiden kanssa: satsaa laatuun. Eli tässä tapauksessa keskityn OPI -kokoelman haalimiseen. Pitäisi varmaan esitellä täällä viime aikoina ostettuja OPI -lakkoja, minusta vaan on niin turhaa esitellä joka toinen päivä postissa tullut yksittäinen lakka. Siksipä yleensä postailenkin vaan noista isommista tilauksista :)

Mariah -kokoelman Liquid Sandit on vielä(kin) mietinnässä. Niistä olen lukenut vain huonoa ja tuskin tulisi käytettyä. Mutta toisaalta ne on suht uniikkeja...Ja toisaalta ainakin Chinalta ja Zoyalta on tulossa vastaavia...


Näiden pohdintojen myötä voisinkin esitellä teille eilisen päivän kynnet, jotka olivat yllättävän haasteelliset kuvata. Kaiken lisäksi mulla aina talvisin kuivuu silmät enkä voi kuvata normaalisti, vaan joudun pitämään toista silmää kiinni ja kuvissa näkyy vaan blurria (koska se avoinna oleva silmäkin vuotaa). Jos siis kuvat on välillä epätarkkoja niin se johtuu tästä :)


IMG_0168_zps38d26311 photo IMG_0168_zps38d26311.jpg

IMG_0164_zps80a2db09 photo IMG_0164_zps80a2db09.jpg

Käytetyt tarvikkeet:
• GOSH - Metallic Purple
• Color Club - Revvvolution (leimauksissa)
• Konad M73 -leimauslaatta

Alunperin minun oli tarkoitus tehdä kynnet päinvastoin eli Revvvolution pohjalle ja leimaukset GOShilla. GOSHin lakka ei toiminutkaan leimauksessa niin hyvin kuin kuvittelin, joten eikun poistoon ja värit toisin päin.Nyt voisitte auttaa naista mäessä ja kertoa mikä OPI -lakka on ehdottomasti löydyttävä kokoelmista! 
Tiedä vaikka saisin ostoslistalle uusia kohteita :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hate it or love it, just say it!

Kaikki kommentit julkaistaan (paitsi mainostukset),
kommenttienvalvonta päällä vain siksi, että huomaan kun uusia kommentteja on tullut :)