4.2.2013

Li La La Laa

Minä olen jo kääntänyt katseeni kevääseen ja eilen suunnittelinkin ostoslistaa keväälle. Mähän rakastan tehdä listoja, joten tää on ihan normaalia :D

Ensimmäisenä suuntasin tietysti etsimään kenkiä ja jo pelkästä NAPista löytyi vaikka mitä ihanaa:

 


• Mustat avokkaat on aivan pakko saada! Niitähän löytyy kaapista useammatkin, mutta mantelikärkisiä ei taida aitonahkaisina/mokkaisina olla?
Mokkaiset Jimmy Choot ovat juuri sellaiset mitä etsin ja Guccin nahkaiset on "ihan kivat". Nyt pitää vaan miettiä mokkaa vai nahkaa?


 


• Jotkut mauttomat TuksuGlitterkorkkarit on myös pakko saada. Louboutinin siniset haluaisin yli kaiken, mutta jotenkin tuo sinisen ja punaisen yhdistelmä, öööh, kauhistuttaa. Oikeanpuoleiset klikkasin jo ostoskoriin, mutta onneksi katsoin hintaa ennen maksua; vaatimattomat pari euroa alle 2600 euroa. Aavistuksen verran ylittää tuon mun kipurajan kenkien kohdalla :D


 


• Tory Burchin Reva (ehheh, hihittelen aina tuolle nimelle...) baltsut on ehkä maailman parhaat (paitsi, että Repetton ja Lanvinin on parempia...) ja tänä vuonna haluaisinkin turkoosit ja mustista mustasolkisen version. Omien kanssa kun joutuu aina miettimään laukun ym. yksityiskohdat kengän solkien kanssa samanvärisiksi...


Tietenkin ostoslistalle päätyi myös iso kasa värikkäitä avokkaita, Consseja eri väreissä ja nuo glitterkengät varmaan täytynee ostaa Nellyltä ellei tuota yhtä mallia saa muunvärisenä.


Kenkähaaveiluista voikin kätevästi siirtyä päivän kynsiin. Tosin nämä ovat sunnuntain kynnet, mutta sporttaan niitä vielä tänäänkin :)


 photo c850875a-2f61-4c62-9b51-5714e87c00ce_zpsf48fba17.jpg

 photo 3e5be568-dd2a-46ef-8e7d-b4a1c1b710d5_zps0ad0ac67.jpg


Käytetyt lakat:
• OPI - Do You Lilac It?
• Gina Tricot - White
• Art Club - Silver Glitter

Näiden kynsien kanssa minulla oli aluksi aivan toisenlainen idea: vaalea liila alle, raita tummanvioletilla ja päälle leimaukset vaalealla liilalla. Suunnitelma kuitenkin kaatui siinä vaiheessa kun muistin ettei minulla ole peittävää vaalean liilaa lakkaa leimauksia varten. Niimpä raita vaihtui valkeaan ja leimaukset freehand koukeroihin (tai no viivoihin...).


Joko teillä on ostoslistaa kevättä/kesää varten?

1 kommentti:

Hate it or love it, just say it!

Kaikki kommentit julkaistaan (paitsi mainostukset),
kommenttienvalvonta päällä vain siksi, että huomaan kun uusia kommentteja on tullut :)