24.2.2013

Olipa kiva tulla kotiin...

...Sillä kotona odotti iso kasa lakkoja sekä kasa maksikirjelappusia, jee! Ja mikä parasta, lomani aikana kotiin oli tupsahtanut vain yksi lasku :)

Surffailin viime viikolla puhelimella netissä ja pyörähdin myös Candyshopissa. Päätin kurkata Butter Londonin sävyvalikoiman, sillä olin juuri aikeissa tilata Buttereita Jenkeistä. Osa lakoista oli pienessä alessa (muistaakseni 13 euron kieppeillä) ja tuumasin laittavani ne tilaukseen seuraavana päivänä.

Seuraavana päivänä palasin karkkilaan ja huomasin, että 1-vuotissynttäreiden kunniaksi kaikki Butter Londonit oli -40% alessa, score! Hintaa lakoille jäi siis vähän päälle 10 euroa, mikä on mielestäni todella edullinen hinta, sillä olen Buttereita halvimmillaan löytänyt 11 euron hinnalla.
Tilasin tosiaan viime viikolla ja jossain vaiheessa tätä viikkoa ne olivat saapuneet. Lakat oli kääritty silkkipaperiin (loves it!) ja pakattu kuplamuovipussiin.

Voi olla, että laitoin juuri pari uutta lakkaa tilaukseen ;) Harmi, ettei kaikkia haluamiani sävyjä Candyshopista löytynyt, joten ne täytyy sitten tilata Jenkeistä seuraavan vaatetilauksen yhteydestä.

 photo baf8f14f-2a16-46cc-89b7-85bfafda6383_zpse35b576b.jpg


Ensimmäinen Candyshop tilaukseni piti sisällään seuraavat Butter Londonin lakat:
• Cheeky Pops - täydellinen vaaleahkon keltainen lakka. Peitti kahdella kerroksella.
• Slapper - tämän ostin ihan vain nimen takia ;) Sävy oli kuitenkin todella kiva yhden kerroksen jälkeen ja kahden kerroksen jälkeen sävy tummeni suht paljon. Yhdellä kerroksella sai suht hyvän peittävyyden tikulle, täytyy kokeilla peittävyyttä kynsillekin.
• Disco Bisquit - oli pienehkö pettymys. Lakka on tummahkon pinkki ja siinä on pientä sinistä shimmeriä. Lakka ei peittänyt vielä kolmellakaan kerroksella ja minä kun en ole näiden "kerrostuslakkojen" ystävä, niin tämä todennäköisesti lähtee etsimään uutta kotia :/


Onko teillä muuten tietoa, joka näitä saa Stockmannilta?

4 kommenttia:

 1. Näitä saa Helsingin Stockmannilta, joo. Disco Biscuit on jelly-lakka, eikä sen ole tarkoituskaan olla peittävä.

  Hyvät valinnat ja todella hyvä tarjous!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä tietää, että saa, sinne siis seuraavaksi :)

   Jelly-koostumus oli tiedossa, mutta odotin sen silti peittävän hieman paremmin :)

   Poista

Hate it or love it, just say it!

Kaikki kommentit julkaistaan (paitsi mainostukset),
kommenttienvalvonta päällä vain siksi, että huomaan kun uusia kommentteja on tullut :)