7.2.2013

Pari ostosta

Kyllä, luitte oikein, pitkästä aikaa luvassa ostospostausta!
Taisinkin jo aiemmin kertoa, että en tykkää esitellä yksittäisiä ostoksia (postissa tulee yksi lakka), koska silloin näitä postauksia tulisi lähes joka päivä, vaan olen yleensä esitellyt nuo isommat tilaukset. En myöskään muistaakseni ole juurikaan esitellyt eBaystä tilaamiani koristeita.

Mietin tätä postausta kirjoittaessani, pitäisikö jatkossakin esitellä vaan ne isommat tilaukset, postata ostoksia "hyvinä" postipäivinä (kerralla tulee vaikkapa neljä lakkaa eri paikoista), tehdä "viikon ostokset" -postaus vai koota aina kuun lopussa kuukauden ostokset? Kuukausi toimisi ehkä parhaiten, sillä pidän kirjaa menoistani, mutta nettikauppojen ostoksia en merkkaa laskelmiin (sehän se suurin menoerä kuitenkin taitaa olla), joten näkisinpä sitten itsekin paljonko niitä lakkoja kuussa kertyy. En kyllä tiedä haluanko tietää ;)

Asiasta ostoksiin, tänään postissa tuli kolme kivaa kirjekuorta (tai no yhden hain postista), joten päätin esitellä nyt nämä pienemmätkin ostokset :)


 photo IMG_0246_zps6d26f73f.jpg

Ihanat Kynnet -verkkokaupasta meni etsimään water decalseja ja huomasin, että Chinan lakat oli huimassa alessa, joten pakkohan niitäkin oli pari napata tilaukseen :)
Minulla on hieman "asenneongelmia" suomalaisten kynsiverkkokauppojen suhteen, mutta ei siitä sen enempää.
Kirjekuoresta paljastui 7 arkkia water decalseja, jotka olivat alessa. Hintaa taisi olla noin 80 senttiä per arkki.
China Glazejen valinta oli vaikea, sillä kaikki lakat olivat "ihana/perusväri, mutta ei niin välttämätön" -listalla. Tällä kertaa valitsin Sugar High (suuri pettymys livenä) sekä Shocking Pink (ihana neon, mutta ei vedä vertoja mun suosikkipinkille) -lakat. Hinnat pyöri 6 euron tienoilla.
Ja koska en halunnut maksaa pientoimituslisää, nappasin hopeisia "hiutaleita" 0.50 eurolla.

 photo IMG_0247_zps4558f5d3.jpg

Bornprettystä tilasin myöskin water decalseja. 11 arkkia kaiken kaikkiaan tulla tupsahti, Hello Kittyä, Lumikkia ja kukkasia. Hintaa taisi olla muutama euro ja pari senttiä lähti hinnasta pois jostain blogista bongaamallani alekoodilla.

 photo IMG_0249_zpsdb281fac.jpg


Ja kaikista tärkeinpänä: lisää kynsitikkuja eepparista.


Muistattekos kun jonkin aikaa sitten kirjoittelin "kuivahtaneesta" China Glazen pinkistä Crackle -lakasta? Lähetin viestiä China Glazelle asiasta ja tänään sain vastauksen. Kuivuminen johtuu lakan koostumuksesta ja Crackle lakkojen "käyttöikä" onkin noin vuoden. Voi siis olla, että kohta joudun heittämään muutkin Cracklet roskiin :)

6 kommenttia:

 1. Kivoja ostoksia ,mie oon ainaki kiinnostunu näkeen ostospostauksia oli ne sit kuin isoja tai pieniä =)
  Onpas lyhyt käyttöikä =(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pullossakin lukee, että säilyy 36 kuukautta avaamisen jälkeen. Kaipa sitä sitten olisi pitänyt välillä heilutella tai käyttää :/

   Poista
 2. Noi water decalsit näyttää ihanilta!

  VastaaPoista
 3. Asiasta kukkaruukkuun, mulla tulee kommentit sähköpostiin, vaikkei ole valvontaa. Mutta sitä tulin sanomaan, että sinulle on tunnustus http://jookynnet.blogspot.fi/2013/02/blogirakkautta-ja-outoja-asioita.html :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle on helpompaa tuo kommenttienvalvonta, ei tulee "turhaa" postiakaan :)

   Kiitokset tunnustuksesta, nappaan sen heti seuraavaan postaukseen :)

   Poista

Hate it or love it, just say it!

Kaikki kommentit julkaistaan (paitsi mainostukset),
kommenttienvalvonta päällä vain siksi, että huomaan kun uusia kommentteja on tullut :)