1.3.2013

Meikkejä

Inspiraatiokato vaivaa jälleen, joten tällä kertaa esittelyyn pääsevät uudet meikkini :) Minun piti esitellä uusia lakkoja, mutta päätinkin esitellä kaikki kevään valinnat samassa postauksessa, kunhan vaan ne loput suvaitsisi saapua, murr!

Minulla tosin on jo idea seuraaville kynsille (ja pohjavärikin on jo kynsillä!), joten ehkäpä huomenna saan aikaiseksi tehdä kyseiset kynnet ja postata lopputuloksen tänne :)

Lyhyestä virsi kaunis, tässäpä meikäläisen uudet meikit:


 photo IMG_0285_zps8dc933e7.jpg

MAC Prep + Prime Beauty Balm (30,50 euroa). Bongasin tämän Ellestä(?) ja pakkohan tätä oli päästä testaamaan. Olin muutenkin ajatellut ostaa "kunnon" meikkipuuterin ja tämä tuntui hyvälle vaihtoehdolle. Itse pidän tätä enemmän meikkipuuterina tms. kuin BB-tuotteena vaikka Ellekin tätä taisi mainostaa molempien combona ja kiireisen lempituotteena. Tästähän löytyy myös tuubiversio, mutta mä nimenomaan halusin tämän puuteriversion (voi saakeli, että on hankala keksiä näille suomen kielisiä versioita...)

 photo IMG_0286_zps47080008.jpg

MAC Sheertone Blush (23,50 euroa). Viininpunaiseen taittuva Breath Of Plum on keikkunut ostoslistallani jo piiiiiitkäääään ja se on usein ollut loppuunmyyty tai muuten vaan huonosti saatavilla, mutta nyt sitä onneksi sai :) Karlalta voi kurkata swatchit, meikäläinen kun on tarkentanut kuvan muualle kuin itse punaan ;)

 photo IMG_0287_zps22b87df9.jpg

MAC Lipstick (20,50 euroa) sävyssä Angel. Tämän sävyn bongasin Temptalian 20 parasta MAC huulipunasävyä - jutusta ja Temptalian kuvan perusteella sävy oli upea. Omassa kuvassa sävy on todella kaukana todellisesta, joten kannattaa kurkata Temptalian kuvat.Mitäs tykkäilit ostoksista? 
Mitä meikkejä te olet viimeksi ostanut ja ostatko meikkejä tarpeeseen vai "huvin vuoksi"?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hate it or love it, just say it!

Kaikki kommentit julkaistaan (paitsi mainostukset),
kommenttienvalvonta päällä vain siksi, että huomaan kun uusia kommentteja on tullut :)