28.3.2013

"Näyttää ihan siltä, et sun kynsillä on joku tauti"

Noin tuumasi kaveripoika nähtyään tämän päivän lakkaukseni. No joo, näyttäähän se vähän siltä.
Minulla oli olevinaan joku idea näille kynsille, mutta pian huomasinkin tökkiväni palloja vähän minne sattuu.

Päätin (taas jälleen kerran), että nyt alkaa en-osta-lakkoja -kausi, mutta kappas kappas Chinan holot tupsahti kauppoihin (pieni sortuminen tapahtui), OPIn uudet liquid sandit tulee "kohta" myyntiin (se kermainen on PAKKO saada, on niin upea kuvissa) ja Ginallekin oli pitkästä aikaa tullut kivoja sävyjä (sortuminen tapahtuu tod.näk. jo ensi viikolla.).
Tässpä sitä sitten pähkäillään ostaako vai eikö ostaa. Kun olis se wishlistikin jo aika pitkä ilman uusia sävyjäkin...

3plus1 -päivän shoppailut oli naurettavan pienet näin kynsilakkojen saralla: ostin (tai no tilasin) yhden ainoan lakan. Meidän Sokoksella oli OPIn lakoista jopa Piraatti-kokoelmaa alessa, mutta eipä niistäkään mitään kiintoisaa löytynyt. Verkkokaupan puolella myynnissä oli perussävyt, joten 10.50 euron hinnalla kannattaa tilata vaikkapa Alpine Snow, joka on monen luottovalkoinen :)

Mutta nyt on pakko lopettaa höpöttely ja siirtyä kuviin, pitäisi vielä keretä kauppaan ennen kun löhöily virallisesti alkaa ;)
Kuvat tällä kertaa poikkeuksellisesti Bloggerin kautta ladattuina, Photobucketilla on taas menkat ja se on niin vmäinen...Käytetyt tarvikkeet:
• OPI - You´re A Pisa Work (kaksi kerrosta)
• Gina Tricot - White
• Dotting tool

Tuo You´re A Pisa Work -lakka kulkee kokoelmassani nimellä uskonpalauttaja. Jos jonkun OPIn kanssa on ongelmia levittyvyyden kanssa, kaivan tämän esiin ja johan usko palautuu. Ehdottomasti parhaiten levittyvä omistamani lakka, liukuu kynsille kuin itsestään.

Tämä taitaa tosin olla vasta toinen kerta kun vuosien saatossa kyseinen sävy pääsee sormille, yleensä käytän tätä varpailla :)


Löytyykö teiltä "uskonpalauttaja" lakkoja?


Tämän postauksen piti ilmestyä jo viime viikolla, mutta kappas kappas oli taas päätynyt luonnoksiin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hate it or love it, just say it!

Kaikki kommentit julkaistaan (paitsi mainostukset),
kommenttienvalvonta päällä vain siksi, että huomaan kun uusia kommentteja on tullut :)