11.3.2013

Pinkkiä, jälleen kerran...

Eilen vietin "tänään en tee yhtään mitään" -päivää, joka minulla tarkoittaa sitä, että en poistu kotoa mihinkään. Okei, kävin mä kaupasta ostamassa vähän karkkia :)

Onneksi sunnuntaisin on aina hyvä telkkaripäivä ja löhöilyn lomassa nypin kulmakarvoja, sillä halusin testata miltä näytän aavistuksen ohuemmilla kulmilla. Nyt peilikuva näyttääkin ihan oudolle ja jostain kumman syystä sitä on tullut peilailtua enemmän :D Sama tapahtuu minulla aina kun vaihdan "radikaalisti" hiustenväriä (vaaleasta mustaan ym.).

Yksi suuri sunnuntaipäivän operaatio oli siirtää kaikki viime aikoina ostetut lakat lipastoon oikeille paikoilleen. Tämä tarkoitti sitä, että eikun kaikki lakat pois lipastosta ja järjestely hommiin. Jätin ison kasan lakkoja njääh -kasaan ja kyseisestä kasasta löytyi myös tämän päivän lakka (joka tosin päätyi kynsille jo eilen).

 photo d84a2c8f-5d74-4aa5-ad90-6d6bdb79076f_zps3e1cbc1b.jpg

 photo cf62aba1-81e9-469e-b0b2-a58afe1bf7f6_zpsdb6180fb.jpg

Käytetyt tarvikkeet:
• GUPPY - 05 (?)
• GOSH - Nero
• Konad M57 -leimauslaatta

Nuo Guppy/Cuddy/Guddy/whaeva -lakathan kuivuu mattapintaisiksi, mutta mielestäni ovat parhaimmillaan päällyslakan kanssa. Lakoissa on hedelmäinen tuoksu, joka tosin omaan nenään tuoksuu aivan kauhealle :)


Huomenna on taas luvassa tuota samaa seepraa, mutta ei pinkkiä ;)

6 kommenttia:

Hate it or love it, just say it!

Kaikki kommentit julkaistaan (paitsi mainostukset),
kommenttienvalvonta päällä vain siksi, että huomaan kun uusia kommentteja on tullut :)