15.5.2013

Keltapinkkiä

Tämä päivä on mennyt jotenkin ennätysnopeaa, tuntuu että juuri äskenhän mä heräsin ja nyt kello on jo vaille yhdeksän O_o

Tänään kävin vaateostoksilla ja samalla päätin kurkata Sokoksen kosmetiikkauutuudet. Bongasin Chanelilta kaksi upeaa lakkaa ja vähän tuntuu siltä, että ne on pakko kotiuttaa piakkoin :)
Luin jostain blogista, että Sokoksilla on kuulemma kynsilakat "ota 3, maksa 2" -tarjouksessa lauantaihin saakka, täytynee ehkä hyödyntää tuo tarjous Chaneleihin.

Sokoksen verkkokaupassa on myös asiakasomistajapäivät viikon loppuun saakka ja sieltä voisi -15% alennuksella hankkia muutaman tarpeellisen kosmetiikkatuotteen. Positiivista muuten, että Sokoksen verkkokaupasta saa itse valita kolme tuotetta mukaan (nyt taisi olla Clarinsia) tilaukseen. Tosin nämä ovat pieniä näytteitä, ennen sieltä sai vaikka mitä mukavaa.
Lupasin vähän aikaa sitten itselleni, että suihkugeeli/shampoo/vartalonkuorinta-aineita ei saa enää olla kuin korkeintaan 2 korkkaamatta, mutta tänään postipoika soitteli ovikelloa ja toimi mukanaan Asoksen paketin, jossa oli kenkien lisäksi suihkugeelejä, hups :)

Äsken Simpsoneita katsellessa tein itselleni uudet lakkaukset. Löysin tänään lakkalipastostani erään lakan, jonka olen ostanut varmaan jo vuosi sitten, mutta nyt taitaa olla ensimmäistä kertaa kynsillä.
Tarkoituksena oli tehdä ranskalainen mani pinkeillä tipeillä ja leimauksilla, mutta pitää vielä keretä suihkuun ennen Greytä, joten piti vaihtaa suunnitelmaa :)


 photo IMG_0424_zps1d8bea0a.jpg

 photo IMG_0423_zps87b80936.jpg

Käytetyt tarvikkeet:
• Skinfood - 08 (?)
• Orly Instant Artist - Sunshine


Nyt äkkiä suihkuun, laters!

2 kommenttia:

  1. Lakkauksia katsellessa voi todella myös löytää yhtymäkohtia ohjelmaan jota katselit... :D

    VastaaPoista

Hate it or love it, just say it!

Kaikki kommentit julkaistaan (paitsi mainostukset),
kommenttienvalvonta päällä vain siksi, että huomaan kun uusia kommentteja on tullut :)