14.5.2013

"Kultahattu"

Tänään oli luvassa jotain melkein yhtä mukavaa kun farkkujen ostaminen, nimittäin uusien alusvaatteiden ostaminen. No itse ostaminenhan on varsin mukavaa, mutta se sovittaminen...
Jos löydän hyvät liivit, ostan ne kaikissa myytävissä väreissä, niin ei tarvitse ihan heti olla ostamassa :)
On se vaan niin ärsyttävää sovittaa samoista liiveistä montaa eri kokoa, jotta varmasti saa sopivat, sillä huonosti istuvia/väärän kokoisia rintaliivejä ei tällä tytöllä tulla näkemään eikä myöskään niitä silikoniolkaimia, hrrr.

Kaveriporukassamme vitsaillaankin, että mun elämäntehtävä on saada kaikille maailman naisille sopivat liivit :D Noh, monen kaverin kuppikoko onkin yllättäen kasvanut useammalla koolla kun ovat lähteneet mun kanssa ostoksille ja ovat myös kokeneet ahaa -elämyksiä kun sovituskopissa vetävät sopivat liivit ylleen :)

Mutta se siitä purnauksesta, nyt vuorossa päivän kynnet.

Selailin tässä yksi päivä Instagrammin kynsikuvia ja ruudulle pamahti todella tyylikkäät ja taidokkaasti tehdyt kynnet, nimittäin nämä.
Kynnet jäivät kummittelemaan ja päätyivät puhelimen inspiraatiokansioon.
Tänään otin härkää sarvista ja kaivoin lakkaustarvikkeet lipastosta.

Jos kyseessä on yhtälö: minä + teippimani + pikkutarkkaa työtä vaativat kynnet, niin mikä mahtaa olla lopputulos?

 photo IMG_0421_zpsdb270119.jpg

 photo IMG_0419_zpsaeb66b7a.jpg

 photo IMG_0420_zpsdec0a1ea.jpgKäytetyt tarvikkeet:
• China Glaze - Passion (ei näy)
• China Glaze - I´m Not Lion
• GOSH - Nero
• Koristeluteippi


No metsään mentiin ja pahasti!

Virhe 1: Halusin käyttää OPIn Goldeneyetä (kuten inspiskuvassa), mutta en muistanut, että lakka oli niin huonosti peittävä --> poistoon.
Seuraavaksi laitoin alle yhden kerroksen China Glazen Passionia ja päälle Goldeneyetä. Kuivumisaika oli piiitkä---> hermot meni ---> poistoon.
Nappasin laatikosta CG:N I´m Not Lionin ja lätkäisin sen Passionin päälle ja avot, peittävä ja nopsaan kuivunut lopputulos. Ei miellyttänyt silmää, mutta tällä mennään.

Virhe 2: Vaativa teippaus. Yritin OIKEASTI tehdä suoran apinoinnin Keiranin kynsistä, mutta nakkisormet ja lyhyet hermot oli todella huono yhdistelmä. Teippi ei mennyt suoraan, sitä oli vaikeaa kohdistaa ja teippi ei meinannut pysyä kiinni.
UAUAHAHHAUAU, heittelin teippiä vähän sinne sun tänne ja levitin päälle mustan lakan.

Lopputuloksena enemmän Brittien lippuja kuin inspiskuvan kynsiä muistuttavat kynnet. Kultahattuakaan nämä eivät ole nähneetkään...

Pahoittelut sotkuista, kynnet meni heti poistoon, enkä jaksanut tapella siistimisen kanssa.


Ugh, olen puhunut!

1 kommentti:

  1. Minusta nuo ovat ihan riittävän hienot, aivan selvästi tulee Kultahattu-inspiraatio esiin! Upeaa 1920-luvun art decoa! :)

    VastaaPoista

Hate it or love it, just say it!

Kaikki kommentit julkaistaan (paitsi mainostukset),
kommenttienvalvonta päällä vain siksi, että huomaan kun uusia kommentteja on tullut :)