12.5.2013

Miss Minty, Have A Mint or Make A Spectacle!

Hellurei pitkästä aikaa!

Viime viikko oli yhtä hullun myllyä ja jouduin juoksemaan pää kolmantena jalkana ympäriinsä.
Eilen metsästin itselleni farkkuja ja löysinkin täydelliset. Tänään ne olivat ensimmäistä kertaa jalassa ja kappas kappas, vyötärö oli löystynyt reilusti. Eilen sovituskopissa farkkujen vyötärölle ei jäänyt yhtään tilaa, mutta tänään sinne hulahti monta sormea. Paska ostos siis :)
Tiedänpähän, että kyseistä mallia en enää suosi, oli nimittäin ensimmäinen kerta kun supersupertiukat löystyvät yhdessä päivässä noin paljon...

Ginassa katselin myös kynsilakkoja, mutta löysin vain kaksi kivaa lakkaa. Jäivät kuitenkin kauppaan, kun en vaan yksinkertaisesti pysty ostamaan lakkoja hyödyntämättä 9,95 eurolla kolme lakkaa -tarjousta :D


Tänään otin itseäni niskasta kiinni ja sudin sormille muutakin kuin neonpinkkiä lakkaa.

 photo IMG_0415_zps0fd5219e.jpg
 photo IMG_0413_zps80d2547d.jpg

Käytetyt tarvikkeet:
• Gina Tricot - Have A Mint (vaaleampi minttu)
• GOSH - Miss Minty (kärjissä)
• China Glaze - Make A Spectacle
• Keittiösienen pala

Näistä tuli todella kivat ja luonnossa liukuväriefekti on hieman selkeämpi, jostain syystä kamerani ei halunnut sitä ikuistaa :)


Ihanaa, kun on pitkästä aikaa taas kynsi-inspiraatiota! Nytkin päässä pyörii kymmeniä ideoita (osa tosin muilta kopsattuja), kunpa vaan jostain vielä löytäisin aikaa niiden toteuttamiseen :)

2 kommenttia:

 1. Farkkuostoksilla pitäs ain ostaa piukat housut.. Mulle sanottiin liikkeessä joskus, että jos ei me nappi kiinni mutta vetoketju ni osta. Sitte ne on kotona täydelliset ja tadaa:) tähän asti toiminu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis nuohan oli sovituskopissa "sopivat" eli niin tiukat ettei veri kiertänyt vyötäröllä :D mutta kotona löystyivät yhdessä päivässä..
   Koskaan aiemmin ei ole vastaavaa tapahtunut vaan ovat käytössä venyneet sopiviksi

   Poista

Hate it or love it, just say it!

Kaikki kommentit julkaistaan (paitsi mainostukset),
kommenttienvalvonta päällä vain siksi, että huomaan kun uusia kommentteja on tullut :)