23.5.2013

O Inspiration, Where Art Thou?

Olen viime aikoina kärsinyt (jälleen) inspiraatiokadosta. Jostain kumman syystä tällä hetkellä yksiväriset kirkkaat kynnet viehättää enemmän, mutta niitä taas on tylsä postata blogiin (hei, mulla on taas sitä mun luottolakkaa kynsissä x10).

Tänään seison lakkalipaston ääressä ja pyörittelin lähes kaikkia lakkoja käsissä. Mikään ei tuntunut hyvälle eikä koristelujakaan tullut mieleen. Niimpä päädyin helppoon ratkaisuun eli water decalseihin.


Voi apua miten järkyttävän huono tästä kuvasta tuli! Photobucket ei suostu yhteistyöhön, joten oli pakko ladata suoraan Bloggerin kautta, auuuu silmät itkee verta!

Lakkasin kynnet China Glazen Sass In A Glass -lakalla ja kaveriksi valitsin mustat decalsit. Lakkauksen jälkeen ryntäsin parvekkeelle nappaamaan kuvat auringossa. Räpsin parikymmentä kuvaa ja tämä oli ainoa joka oli edes suht tarkka, great!
Decalsit eivät myöskään olleet yhteistyökykyisiä, kuten keskisormesta huomaa.

Koin myös yllätyksen lakkalipastolla; nappasin käteen Essien Action lakan ja lakan neon oli kerääntynyt pohjalla ja loppu lakka olikin sellaista sameahko oranssia, hienoo!

Loppuun mulla onkin pari kysymystä ja toivon että joku teistä osaisi neuvoa :)

1. Luin eräästä blogista, että Essien Matte About You sopisi hyvin aluslakaksi holojen kanssa. Onko kukaan testannut?
2. Saako miltään merkiltä valkoista/vaaleaa hololakkaa?


Nyt äkkiä takaisin aurinkoon!

4 kommenttia:

 1. Mulla on kynsimasennus päällä nyt. Mikään ei oikein innosta eikä houkuta. Koitetaanhan selvitä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi en ole ainoa :) Tuntuu, että tällä hetkellä neonpinkki ja pastellin yksinään on se juttu mikä kiinnostaa.

   Toivottavasti Postin mukana matkaavat lakat vähän auttaisi asiaa :)

   Poista
 2. Valkoinen holo ei oo vissiin helpoimmasta päästä toteuttaa lakkavalmistajilla..? Mulla on Glitter Galin Light As a Feather, joka on sinnepäin mutta sekin ehkä aavistuksen harmastahava kuitenkin eikä ihan putipuhdas valkoinen.
  Sit kantsii vaan vaan ostaa hyvä valkoinen lakka ja vielä parempi holo-topperi, joita kai löytyy joillain merkeillä, esim. Serum No 5 'Fame'...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mä itseasiassa mietin, että onko sitä ees mahdollista tehdä? Taitaa mennä samaan haavekategoriaan kun se peilaava kultainen lakka :D

   Glitter Gal oli tosiaan aika harmahtava, tosin yhdessä kuvassa se näytti melkein valkoiselle.

   Kiitokset valkoinen lakka ja holo-topperi vinkistä, tuo Fame on upea. Eli kiitos vaan kun sun takia menee taas yksi lakka himotuslistalle ;)

   Poista

Hate it or love it, just say it!

Kaikki kommentit julkaistaan (paitsi mainostukset),
kommenttienvalvonta päällä vain siksi, että huomaan kun uusia kommentteja on tullut :)