13.5.2013

Painotyötä

Seuraavissa kuvissa esiintyvä "koristelu" on kummitellut mielessä jo vuosia. Eilen kynnet taas muistuivat mieleen ja päätin, että nyt on vihdoin ja viimein aika tehdä kyseiset koristelut alta pois.

 photo IMG_0418_zps81f008b9.jpg

 photo IMG_0416_zpsa7e13d42.jpg

Käytetyt tarvikkeet:
• Gina Tricot - Azure Blue (C)
• OPI - Kiss Me On My Tulips (M)
• Color Club - Dress For The Parade (Y)
• GOSH - Nero (K)
• Gina Tricot - White (kirjaimet)
• Dotting tool

CMYK kynnethän ne! Harmikseni kokoelmasta ei löytynyt lakkoja ihan sävy sävyyn, joten piti hieman soveltaa :)
Kirjaimet tein valkoisella lakalla ja dotting toolilla, sillä valkoinen nail art -lakka alkaa olla jo niin paksua, että pienten kirjainten pipertäminen olisi ollut sillä liian hankalaa.

The Daily Nail -blogista bongasin pari vuotta sitten Adobe CS teemalla tehdyt kynnet, jota aion ehdottomasti testata, noihin ohjelmiin minulla on viha-rakkaussuhde :D

Myöskin Pantone väreihin matchaavia kynsiä olisi kiva koittaa ja ylipäätään selvittää mikä lakka sopii mihinkin Pantone väriin, vai sopiiko mikään :)


Nämä muuten olivat (muistaakseni) ensimmäiset kynnet, jotka tein ihan vain blogia ja kuvia varten. Lakkasin vain nuo neljä kynttä ja lähtivät heti kuvauksen jälkeen poistoon :)


Teettekö te koskaan kynsiä vain blogia varten?

4 kommenttia:

 1. Alan ihmisenä tykkään aivan erityisesti ja nyt muistin, että mun piti jo talvella tehdä mustalle pohjalle CMY-värisiä palloja mutta en silloin löytänyt lakoistani tarpeeksi peittävää magentaa. Nyt semmoinen voisi löytyäkin joten pitää herätellä ideaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikun vaan vääntämään, minä ainakin odotan innolla sinun versiota :)
   Minä mietin näiden tekoa jo opiskeluaikoina, mutta nyt vasta sain aikaiseksi tehtyä :)

   Mua kiinnostais tehdä kynnet, jotka näyttää siltä kun lehdessä on kohdistus mennyt vituralleen, mutta en vaan keksi miten sitä lähtisi toteuttamaan :D

   Olin ihan varma, että omasta kokoelmasta olisi löytynyt värit ihan yksi yhteen, mutta kun ei niin ei.

   Poista
 2. Kiitoksia lähetyksestäsi, tykkäsin! Erityisesti mua ilahdutti fimot, joita mulla ei oo ikinä ollut eli en ole niitä myöskään koskaan kokeillut. Paletissa oli just kivoja hedelmä-kuvioita ja sen sellaista niin niillä aloittaa mielellään "fimostelut". Kiitti!! :D

  Ja postauksen kysymykseesi vielä: mä en tee ensisijaisesti blogia varten lakkauksia. Ainut kerta oli kuitenkin kun swatchasin Glitter Galin hololakat (3kpl), niin 2 niistä sävyistä tuli lakattua vain toiseen käteen jotta voisin ottaa kuvat kuvat blogii ja laittaa kaikki samaan postaukseen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että tykkäsit :) Alunperin piti laittaa yksi toinen lakka pakettiin, mutta Wettiksen lakka tupsahti Nellyn paketissa ennen postitusta, niin päätinkin laittaa sen :)

   Poista

Hate it or love it, just say it!

Kaikki kommentit julkaistaan (paitsi mainostukset),
kommenttienvalvonta päällä vain siksi, että huomaan kun uusia kommentteja on tullut :)