4.7.2013

Kaksi lempparia

Aloitan aurinkoisen torstaina pienellä valituksella; sain vihdoin ja viimein napattua eepparista erään kaaaaun metsästämäni lakan, jota on todella vaikea saada ja hintakin oli todella edullinen (vaikka ihan törkeen kallis se oli silti).
Noh maksun jälkeen meni viikko ja aloin ihmetellä miksi "shipped" boksiin ei ilmesty MyEbayssä kuvaa. Kaikki eivät sitä tietenkään käytä, järkeilin siinä vaiheessa.

Kului toinen viikko eikä lakkaa vieläkään näkynyt. Laitoin myyjälle viestiä ja tiedustelin missäköhän lakka mahtaa olla. Ei vastausta.
Odotin pari päivää, avasin casen ja heti myyjä vastasikin aiempaan viestiin; eBay on antanut ihan jonkun muun tyypin nimen voittajana ja Paypalkaan ei ole rahoista ilmoittanut.
Noh eikun viestiä eepparin aspaan, mutta eivätpä nekään voineet asian käsitellyä nopeuttaa vaikka tässä nyt vika (myyjän mukaan) olin eBayn. Toisaalta jos itse olisin myyjä, niin ihan kivahan se on että tuota vastausaikaa reilusti :)

Tänään vihdoin ja viimein tupsahti rahat tilille!
Vituttaa ihan suunnattomasti, että kyseinen lakka meni jollekin muulle (niin mun tuuria) ja nyt päätinkin, että tilaan noilla palautetuilla rahoilla kasan lakkoja, niin!


Tänään valitsin kynsille kaksi lempparilakkaani (oikeestaan kaikki mun lakat on lemppareita). Toista metsästin viime vuonna kissojen ja koirien kanssa ja toinen vei sydämeni vasta viime viikolla :)


 photo IMG_0751_zps19d92d21.jpg

 photo IMG_0754_zpsffb86fa5.jpg

Käytetyt lakat:
• Essie - Tart Deco (x3)
• KBShimmer - Greyscale

Miksi, oi miksi en koskaan huomaa noita hutiloituja kynsinauhoja ym. pikkuvirheitä kuvatessa tai viimeistään rajausvaiheessa?


Nyt mä lähden eBayn ja verkkokauppojen ihmeelliseen maailmaan tuhlaamaan rahaa.
NorwayNails houkuttaisi, ILNP laittoi juuri -10% alekoodin sähköpostiin ja hedarilta haluaisin muutaman Chinan (ai siis sanoinko mä muka joskus että en enää osta Chinoja?).


Mitäs teiltä löytyy himotuslistalta tällä hetkellä? :)

2 kommenttia:

 1. No justiinsa, se myyjä vissiin koitteli vähän onneaan että jos vahingossa saisikin kahdet rahat itselleen (jos ei enemmänkin)... Hyvät et avasit 'casen'! Mikä lakka mahtoi muuten olla kyseessä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei kyllä tässä yli 10 vuoden eBay kokemuksen aikana koskaan ennen ole tuollaista "virhettä" tapahtunut...

   OPIn iiiihana Sanderella olisi luokseni matkannut, nyt se lepäilee jonkun toisen luona jos edes koskaan oli olemassa :(

   Ja nyt taas sain rahat toisesta lakasta, joka on ollut matkalla jo kuukauden. Sekin on varmaan tullissa tuhottu :(

   Poista

Hate it or love it, just say it!

Kaikki kommentit julkaistaan (paitsi mainostukset),
kommenttienvalvonta päällä vain siksi, että huomaan kun uusia kommentteja on tullut :)