9.7.2013

(Lakka)Postin tuo Pate jokaisen luo...

Tai no ainakin mun :) Tänään aamulla joku rimputteli ovikelloa siihen malliin, että oli jotain tärkeää asiaa.
Ja olihan siellä; nimittäin Posti-Pate, tai no Patetar, sylissään kasa paketteja. "Joo, tota tässä ois muutama paketti" Patetar nakkasi kasan käteeni ja sanoi "Ai, joo, nää oli kanssa sulle" ja kaivoi laukustaan muutaman lisäpaketin.
Onneksi satuin olemaan kotosalla ja sain paketit heti kouraan ja voi pojat, oli kuin jouluna kun availin paketteja!
Paketteja tuli, noh, muutama (ja kaikkihan tietää mitä kynsiharrastajan muutama tarkoittaa :D) ja yhtä lukuunottamassa niissä oli lakkoja ^_^

Kaikkia ei tämäkään hullu jaksanut kuvata vaan päätin esitellä lakat merkeittäin ja ostopaikoittain (monestako vetoa, että tässä postauksessa esitellyt lakat jää ainoaiksi mitä esittelen?).
Tässäpä siis uudet Nicole By OPIn lakkaset:

 photo IMG_0776_zpsd9384d8b.jpg

Taisinkin jo aiemmin mainita, että tykästyin Kardashian -kokoelmaan ja yritänkin kerätä sen kokonaisuudessaan (tai siis kaikki ne kokoelmat) ja tänään saapui kaksi uutta Kardashian kaunotarta.
Pinkki All-Kendalled Up on perusvarma pinkki ja pikaisella vilkaisulla on hyvin samankaltainen kuin yksi suosikkipinkeistäni, nimittäin OPIn Koala Bear-Y.
Kim-Pletely In Lovea olen metsästäny pitkään, mutta hinnat ovat olleen pilvissä ja ASOSin aleissa tämä meni ennen kuin kerkesin maksaa. Mutta nyt se on vihdoin mun ♥.
Violet Vibe oli yksi mustista hevosista, mutta ainakin kiekotettuna se oli aikas kiva. Tällekin löytyi kokoelmastani lähes dupe, mutta se matkasi uuteen kotiin.


 photo IMG_0777_zps63974aae.jpg

You´re Blue-Tiful lakalle ei löydy kokoelmastani yhtään dupea eikä yksikään lakka ole lähelläkään tätä, siksipä se oli pakko ostaa :)
Sprinkle Of Twinkle on myös hieman vanhempi lakka ja tämän myötä taidan luopua Chinan Technosta.
Let´s Get Started on myös vanhempi (taisi itse asiassa olla sinisen, liilan ja glitterin kanssa samasta kokoelmasta jos oikein muistan) ja tällä ei todellakaan löydy dupea kokoelmista; glitteriä ja tähtiä, woohoo! Tämä tosin on tainnut hiemaan keltaantua, mutta ei onneksi vaikuttanut lakkaustulokseen.

Arvatkaa ärsyttääkö kun Feeluniquelle tuli vihdoin Kardashian Beauty (ent. Khroma Beauty) meikkejä myyntiin ja nehän ei tietenkään toimita kynsilakkoja, whääää! Eikun eBayn kimppuun ;)


Mitäs tykkäilitte ostoksista? Kolahtaako Kardashianit (niin lakat kuin perhekin) ylipäätään?

2 kommenttia:

Hate it or love it, just say it!

Kaikki kommentit julkaistaan (paitsi mainostukset),
kommenttienvalvonta päällä vain siksi, että huomaan kun uusia kommentteja on tullut :)