10.7.2013

No ei menny kun Strömsössä

Jos eilen oli hyvä päivä, niin tänään mennään taas ihan toiseen ääripäähän...
Ulkona on harmaata, yöllä tuli kylmä kun nukuin ilman peittoa, heräsin naapurin kolisteluihin ja kaiken lisäksi tämän päivän lakkauksen meni ihan perseelleen. Vähemmästäkin menee ihminen huonolle tuulelle :D

Ihan alkuun esittelen taas muutaman eilen tulleen ostoksen. Tällä kertaa harvinaista kuvamateriaalia; nimittäin päällyslakkoja! Olen muistaakseni kerran aiemmin esitellyt päällyslakkoja blogissa ja tuskinpa niitä tämän jälkeenkään nähdään. Tänään kuvasin lakat vain siksi, että joukossa on yksi uusi tuttavuus.
En kuvaa/kirjoittele päällys- ja aluslakoista, sillä minua ei itseäni kiinnosta niistä lukea muistakaan blogeista ja kuitenkin käytän samoja tarvikkeita kuin 99% muistakin bloggaajista :) Tietysti jos jokin päällys- tai aluslakka on mielestäni ihan susi, niin silloin saatan avata sanaisen arkkuni ja kertoa mielipiteeni kyseisestä tuotteesta.

 photo IMG_0788_zps14c29df3.jpg

INM OTD on ollut luottotuote jo vuosia ja olen edelleenkin tyytyväinen, että tuon tuntemattoman merkin pikakuivattajan aikanaan tilasin eBaystä.
Secheä ostin pitkästä aikaa, lähinnä siksi että sen sai todella halvalla.
Keskellä INM Looks Wet päällyslakka, joka lupaa tehdä kynsistä vastalakatun näköiset. No joo, ei toiminut yhdellä kerroksella glitterien päällä. Mutta tälle täytyy antaa vielä toinen tilaisuus :)

Ja sitten päästäänkin asiasta roskakoriin eli päivän pieleen menneisiin kynsiin.

 photo IMG_0791_zps5ff1c0f0.jpg

 photo IMG_0792_zpsae0aa12a.jpg
Käytetyt tarvikkeet:
• China Glaze - Polarized x2
• GOSH - Nero
• Konad M63 -leimauslaatta

Juu, ei oikein nuo leimaukset mennyt putkeen. Aloitin leimaamisen pikkurillistä ja halusin testata Tiia Vanhatapion Black Bird -lakkaa leimaukseen: ei toiminut, joten tummensin viivoja nail art -lakalla.
Glitterpohja ei ollut tarpeeksi kuiva ja glitteriä tarttui mukaan leimasimeen eikä mustassa lakassa ollut tarpeeksi pigmenttiä.
Ja tuo kuvio oli turhan suuri mun makuun; olisin halunnut, että tuo glitterpommi on pääosassa.


Noh, aina ei voi onnistua, ei edes joka toinen kerta :)


Ja hei, jos olette testanneet Cesarsin pikakuivattajaa, kuulisin mielelläni käyttökokemuksia ja varsinkin, jos olet siinä ohessa käyttänyt OTD:tä tai Secheä :)

1 kommentti:

  1. Sulla olisi haastetehtävä blogissani! :) http://embosnails.blogspot.fi/2013/07/nain-muokkaan-kuviani-haaste.html

    VastaaPoista

Hate it or love it, just say it!

Kaikki kommentit julkaistaan (paitsi mainostukset),
kommenttienvalvonta päällä vain siksi, että huomaan kun uusia kommentteja on tullut :)