3.8.2013

HeiMoiTerve!

Täällä hyvin rentoutunut bloggari hei!

Kahden viikon "loma" teki erittäin hyvää ja toisen viikon aikana en lakannut kynsiä lainkaan (voitte uskoa, että oli alaston olo!) ja toisella viikolla tekemäni lakkaukset poistin eilen :)

Eilen illalla juoksin postiin hakemaan vinon pinon paketteja, joista oli tullut saapumisilmoitukset lomani aikana (suuressa osassa viimeinen säilytyspäivä oli juurikin tuo perjantai :D) ja kotoa nappasin mukaan maxikirjelappusen. Tällä kertaa en yhtään tiennyt mitä siellä oli, sillä kaikki eBay ostokset olivat mahtuneet postiluukusta. Postineiti ojensi minulla valkoisen pahvilaatikon, jonka päällä luki Loreal. 
Tässä vaiheessa ei sytyttänyt yhtään mitä siellä voisi olla.
Revin laatikon auki heti ovesta sisäänpäästyäni (yritin avata jo matkalla, mutta olivat teipanneet lootan liian hyvin) ja paketista paljastui seuraavanlainen yllätys:

 photo IMG_1054_zpsf402423e.jpg

Essien kynsilakka ja saman merkin mattalakka.
Kun sain nämä käteeni, syttyi pääni päälle lamppu ja muistin miksi nämä minulle lähetettiin :)
Taisin kuukausia sitten mainita bloginkin puolella, että Essien Action -lakkani neonefekti kasaantui pullon pohjalle. Siinä vaiheessa ajattelin, että olen säilyttänyt lakkaani jotenkin väärin tai olen saanut maanantaikappaleen ja niimpä unohdin asian.

Ennen reissuunlähtöä huomasin sattumalta Kynsikoristelut -ryhmästä keskustelun aiheesta ja silloin varmistui se, ettei lakan huonontuminen johtunut minusta, koska samaa oli käynyt muillekin.
Siispä meiliä Lorkun aspaan. Sieltä sainkin erinomaista palvelua, mutta harmikseni valitsemani korvaava lakka oli loppu, joten he lähettivät Turquoise And Caicos -lakan. Kaunis tämäkin on ja roikkunut ostoslistalla, joten no harm done ;)


Olin suunnitelut reissuni kohokohdaksi Kampin Beauty Brandsin sekä heidän avajaistarjouksen.
No joo, menin sinne samana päivänä kun saavuin Helsinkiin ja liike oli suljettu inventaarion vuoksi.
Seuraavalla yrityksellä tarjous oli jo loppunut ja suutuspäissäni poistuin liikkeestä ilman ostoksia.


Karvas tappio piti korjata ja pienen pieneksi saaliiksi nappasin seuraavat lakat:

 photo IMG_1056_zpsd9559862.jpg

Make Up Storelta nappasin Ridge Fillerin sekä Lea -lakan. Lea on upea shimmerpläjäys, kynnellä kaunis tummanvioletti. Syksyä odotellessa :)
Essieltä matkaseuraksi tarttui myöskin syksyinen Sole Mate -sävy. Testailin Sole Matea äsken kynsille ja yllättävän fressiltä syksyinen sävy näyttää näin kuuman kesäpäivän keskellä :)


 photo IMG_1057_zpsf1feb130.jpg

Nicole by OPIn lakan otin kimppatilaukseen kaverini kanssa ja tilaus onneksi kerkesi saapua ennen kuin lähdin kotia kohti.
Olen varmaan mainostanut blogissakin, että en pidä minilakoista. Juu-u, ostin kaksi Glitterin minilakkaa. Mutta hei, ne oli -75% alessa ja hintaa jäi abouttiarallaa 70 senttiä, niin pakkohan niitä oli ostaa :)
EDIT:// NOPIn nimi unohtui kiireessä pois, sävy on Stand By Your Manny :)

Ennen reissua katkennut vasemman käden keskisormen kynsi alkaa vihdoin olla suurinpiirtein edustuskunnossa, joten pääsen lakkauksia esittelemään tännekin :)
Hempeää kesäkynttä vai syysvärejä, siinä vasta pulma...


Muksaa viikonloppua kuomat!

1 kommentti:

Hate it or love it, just say it!

Kaikki kommentit julkaistaan (paitsi mainostukset),
kommenttienvalvonta päällä vain siksi, että huomaan kun uusia kommentteja on tullut :)