12.9.2013

Dive Bar's Mermaid Tale

Pöh, tänään ei kynsien lakkaaminen mennyt millään tavalla putkeen.

Halusin vihdoin päästä testamaan voittamaani OPI It´s My Year -lakkaa. Lakan huonon peittävyyden vuoksi ajattelin säästää hermoja ja lakata alle yhden kerroksen viininpunaista lakkaa.

Noh, jo tässä vaiheessa alkoi näyttää huonolta; It´s My Yearin upeus hukkui alla olevaan lakkaan.
Päätin "pelastaa" tilanteen leimaamalla kultaisia kuvioita. Mutta jostain kumman syystä minä, Bundlen -leimauslaatat ja Chinan Romantique -sarjan lakat emme tule toimeen; kuva ei taaskaan suostunut siirtymään kynnelle täydellisenä.
Tässä vaiheessa meni hermot, poistin lakat ja siirryin lipastolle etsimään lakkaa, jota en ihan äskettäin olisi käyttänyt.

Lipastosta käteen tarttui upea Essien Dive Bar. Lakkasin kynnet ja hetken aikaa ihastelin Dive Barin monipuolisuutta samalla miettien kuinka koristelisin Dive Barin.
Päädyin vaaleansinisiin kukkadecaleihin.

Varmaan arvaattekin, ettei tämäkään yritys mennyt putkeen? Kovasti nimittäin luulin, että decalsissa on valkoinen pohja, mutta ei, sellainen läpinäkyvä pirulainenhan se oli eikä näkynyt Dive Barin päältä mihinkään.

Rapsuttelin decalin varovaisesti irti, lätkäisin nimettömään vielä yhden kerroksen lakkaa ja päädyin turvakoristeluihin; glitterlakkaa päälle!
Ei siis taaskaan mennyt Strömsön lailla, mutta kyllä näitä tämän päivän jaksaa katsella :)


 photo IMG_1675_zps57546fb8.jpg

 photo IMG_1677_zps974f687d.jpg

Käytetyt lakat:
• Essie - Dive Bar (x2)
• Orly - Mermaid Tale

Mermaid Tale harmikseni vei Dive Barista kaiken upeuden :(
Hieman kauhistutti ruveta lakkaamaan Essien jenkkisudilla, mutta ei se ollut lähelläkään niin kauhea kuin muistin! Huomattavasti mukavampi kuin Chinan sivellin :)


Huomenna on melko varmasti luvassa muutaman uutuuden esittely, sillä kahden kaunottaren pitäisi huomenna tupsahtaa postiluukusta ;)

1 kommentti:

Hate it or love it, just say it!

Kaikki kommentit julkaistaan (paitsi mainostukset),
kommenttienvalvonta päällä vain siksi, että huomaan kun uusia kommentteja on tullut :)