4.9.2013

Mattaminttua

Aaargh! Mulla on taas ihan jäätävän pitkä ostoslista kynsilakoista jotka on (mukamas) pakko saada! Kovastihan koetin ostaa lakkoja aiemmin kasaamaltani VHTF/HTF -listaltani, mutta kun kynsilakkavalmistajat ovat tehneet niin perkuleen herkkuja syys- ja holidaykokoelmia.
Jopa muutama OPIn kesäkokoelman lakka on taas ruvennut himottamaan ja Bond Girlsejäkin haluaisin vielä ainakin yhden vaikka päätin, että eivät ne niin nättejä olekaan.
Mukavaa tämä keräileminen ^_^Bongasin pari päivää sitten Instasta kivannäköiset kynnet ja tänään päätin tehdä oman apinointini kyseisistä kynsistä. En kuollaksenikaan muista kenen lakkaukset alkuperäiset olivat, mutta jos muisti palailee pätkittäin, linkkaan kynnet myöhemmin postaukseen :)

 photo IMG_1631_zps73c41779.jpg

Käytetyt tarvikkeet:
• Essie - Naughty Nautical (x2)
• KBShimmer - Greyscale

Kynsistä tuli ihan kivat näinkin, mutta esikuvassa kynsille oli sudittu mattalakkaa, joten minäkin päätin testata mattailua Chanelin mattalakalla:

 photo IMG_1636_zpsc2f4ba17.jpg

Paaaljon paremmat :)

Näitä Essien kesäkokoelman (vai oliko ne kevät?) lakkojakin haluaisin vielä yhden lisää.

Tikkuprojektihan mulla on jo aikalailla valmis, vielä pitäisi viime aikoina ostetut lakat lisätä omille paikoilleen. Jonkin sortin hullu minussa asuu, sillä nyt haluaisin ehkä sittenkin valkoiset tikut noiden kirkkaiden sijaan...
Tää taitaa tosiaan olla ikuisuusprojekti....

2 kommenttia:

Hate it or love it, just say it!

Kaikki kommentit julkaistaan (paitsi mainostukset),
kommenttienvalvonta päällä vain siksi, että huomaan kun uusia kommentteja on tullut :)