2.10.2013

My Milkshake Brings All Boys To The Yard

Tämän blogin tontilla on varmaan tullut selväksi jo aikoja sitten, että täällä fanitetaan Gina Tricotin kynsilakkoja! Vaikka jo aikoja sitten päätin etten ostoksia enää juurikaan esittele, tänään on luvassa muutama uutuus Ginalta (ostin ne jo aikoja sitten, mutta vasta eilen tikuttelin ja samalla kuvailin).

 photo IMG_1748_zps9eca46a1.jpg

 photo IMG_1749_zps3536c22b.jpg

Tarkoituksena oli ostaa alus- sekä mattalakka ja neljä glitterlakkaa, mutta tämä ylemmissä kuvissa oleva lakka suorastaan hyppäsi ostoskoriin. Sävyn nimi on Milkshake ja on kyllä vallan mainio kaveri! Lakan pohjaväri on aika perfect nude ja lakka oli yllättävän peittävä; kuvissa lakkaa on kaksi kerrosta.

Milkshaken ja aluslakan kavereiksi nappasin nämä neljä glitterpommia:


 photo IMG_1753_zps8f7bb866.jpg

 photo IMG_1756_zps0613b989.jpg

1. Party -lakassa on turkoosin erisävyjä sekä hopeaa ja valeanpunertavaa glitteriä. Ainoa miinus lakassa on tuo turkoosi pikkuglitter, me no likey!
2. Pink Party nyt vaan oli niin hempeä, mutta tässäkin tuo pikkuglitteri häiritsee.
3. Berry Glitter oli tämän porukan lemppari ja tässä pikkuglitter ei häiritse niin pahasti.
4. Aqua Glitter -lakassa ihastutti sateenkaaren väreissä hehkuvat hopeat glitterit, mutta niitä saikin kalastella urakalla!
Ylemmässä kuvassa kaikkia lakkoja on kaksi kerrosta ja tosiaan huomaan eron vaikkapa OPIn glittereihin. Eli mun mielestä nää Ginan glitterin ei ihan pääse Ginan cremejen ym. lakkojen tasolle, mutta nättejä ne on silti :)


Löytyykö teiltä samoja lakkoja? Jos löytyy, mitä mieltä tuosta pikkuglitteristä? :)

4 kommenttia:

 1. Pink party... nam... Mä oon kyllä niin heikkona kaikkiin tuollaisiin hennon värisiin glittereihin.

  VastaaPoista
 2. Ai, Ginassa löytyy nykyään tollasiakin lakkoja - eipä oo tullut bongattua vaikka aika ajoin käynkin aina tarkistamssa tilanteen.

  Mä en oo ihan varma mitä mieltä oon pikkuglitteristä.. joihinkin lakkoihin se kyllä sopii mutta en oo varma jos nämä olisivat vaikka paremman näköisiä ilman. Itseä houkuttelis tällä hetkellä ehkä eniten tuo pinkki; sellasen puutteessa nyt huomasin olevani, mutta harkinnassa on jo Essien A Cut Above...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, nää tuli meillekin vasta pari, kolme viikkoa sitten :)

   Mun mielestä pikkuglitter sopii tuohon pinkkiin, muissa se vaan on tiellä :)

   Mulle tuli kanssa vähän aikaa sitten hirveä hinku saada tuo A Cut Above, vaikka en ole koskaan aiemmin edes katsonut sitä sillä silmällä O_o

   Poista

Hate it or love it, just say it!

Kaikki kommentit julkaistaan (paitsi mainostukset),
kommenttienvalvonta päällä vain siksi, että huomaan kun uusia kommentteja on tullut :)