15.10.2013

Solitaire's Master Plan

Hiphei, pari viikkoa sitten vaivannut kynsilakkamasennus on poissa ja suuri syy siihen taitaakin olla uudet kotiutuneet lakat. OPI nimittäin meni ja pamautti tässä noin kuukauden sisällä myyntiin sellaisia kaunottaria, että olisi ollut suuri synti olla ostamatta :)

Pyörähdin myös perjantaina I Love Me -messuilla (älkää huoliko, ette näe kuvia messuilta saati postausta messuista, muut ovat sen homman jo hoitaneet) ja olin aika pettynyt. Perjantaina en päässyt ostamaan ZOYAn lakkoja (halvalla) ja sekös kismitti. Missattiin myös muotinäytös ja aika huonosti messuilla oli lopulta ostettavaa. Tai no, olihan sitä, mutta odotin "messuhintoja".
Eniten messuilta odotin NailCityn (juu en päässyt en), Cesarsia sekä Leaderin kojua. Leaderin tarjoukset oli suht huonoja ja niimpä ainoat messuostokset olivat Cesarsin pisteeltä löytämäni nail art- ja leimauslakat. Molemmat kolme euroa kappale, not bad!

Ostoslistan kärjessä keikkuu tällä hetkellä supertehokas käsirasva. Kädet ovat kamalan kuivat, en vaan muista käyttää hanskoja jos käsillä ei ole kylmä ja sen kyllä huomaa ^_^

 photo IMG_1774_zpscfe9b6b9.jpg


Käytetyt lakat:
• Essie - Master Plan
• OPI - Solitaire (nimetön)
• OPI - I Snow I Love You

Tällä kertaa saattekin vain yhden kuva, sillä Photobucket ei suostunut lataamaan toista kuvaa buckettiini :/
Olen kovasti mieltynyt greigeihin lakkoihin ja Essien Master Plan on oikein nätti kaveri ja sopii mun ihoväriin :)
Mutta kaikista kaunein lakka tässä lakkauksessa on ehdottomasti I Snow I Love You. Vaikka glittereiden asettelu onkin hermoja raastavaa hommaa, on se sen arvoista. Minulla hermot kestivät pikkurillin ja keskisormen verran, etusormesta huomaakin, että tökin lakkaa vähän sinne sun tänne :)

OPIn Holiday -kokoelma oli jälleen positiivisestä yllättävä, mukan oli muutama vallan upea Liquid Sand -lakka, jotka matkasivat luokseni. Tietysti kokoelmasta löytyi ne pakolliset (=tylsät) joulusävyt, mutta ne jääköön muille.

Minä siirrän jo katseet Gwen Stefani -kokoelmaan, sielläkin on sellaista herkkua luvassa, ai että!


Mutta kertokaapa te mulle mikä on tiedän ehdoton käsirasvasuosikki? Itse suosin Bodarin hamppua, mutta joku paremman tuoksuinen olisi tällä kertaa hakusessa :) 

3 kommenttia:

 1. Mä kanssa jo niin tähyilen sitä Gwen kokoelmaa että... sais tulla jo!! :D

  Mä ostin vastikään L'Occitanen Dry Skin Hand Cream, sillä olin lukenut kehuttavan sitä ja Sokoksella se tuli alennuksessa (=20€) vastaan. Rasva on kyllä toimivaa, oon tykännyt, ainoastaan putelin korkki on hanurista kun en meinaa osata laittaa sitä kiinni...

  VastaaPoista
 2. No niimpä! Erityisesti odotan sitä mirror lakkaa vaikka siniset ei lemppareihin kuulukaan (kai se nyt ees oli sinertävä?) ^_^

  Usch, Loccitanessa taitaa olla samanlainen korkki kun noissa Bodarin minikokoisissa, siinä korkki menee aina vinoon :) Loccitane täytyy ehdottomasti laittaa testilistalle, jos halvalla tulee vastaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Weleda Skin Food, Madara Pihlaja Daily Defence ja Lush Lemony Flutter...nämä kolme ovat tällä hetkellä tämän käsivoiteiden suurkuluttajan kolme parasta...

   terkuin Anne

   Poista

Hate it or love it, just say it!

Kaikki kommentit julkaistaan (paitsi mainostukset),
kommenttienvalvonta päällä vain siksi, että huomaan kun uusia kommentteja on tullut :)