17.12.2013

Pikkujoululahjoja

Meikäläinen on koko alkupäivän juossut joululahjaostoksilla. Olin jo kotona kirjoittanut listan siitä mitä voisin ostaa kellekin sekä niiden mahdolliset ostopaikat, sillä vihaan kaupoissa pyörimistä ilman ajatusta siitä mitä ostamassa (paitsi tietty, jos olen ostamassa itselleni "jotain").

Puolessa välissä ostosreissua huomasin, että lappunen oli ilmeisesti tippunut taskusta ja muutama ärräpää taisi lipsahtaa siinä vaiheessa.
Yritin muistella mitä oli vielä ostamatta, mutta pää löi tyhjää. Niimpä suuntasin H&M:lle katsomaan joko alet on alkanut (oli!) ja ostin itselleni kasan alusvaatteita (ostan lähes poikkeuksetta alusvaatteeni aleista ja silloin ostan niitä paljon!). Ei siis ihan mennyt oppikirjan mukaan :)

Nyt naputtelen tämän postauksen ja lukaisen blogit läpi ja sitten suuntaan toisaalle jouluostoksille.
Todennäköisesti vieläkin unohdan jotain ja vielä aattona aamusta juoksen paniikissa kaupoissa...

Mutta nyt itse aiheeseen eli omiin pieniin pikkujoululahjoihini. Huomasin kynsikoristevarastoissani paljon puutteita ja niimpä päätin tilata kerralla vaikka mitä vaikka mistä :D
Niitit ja siirtokuvat olivat listan kärkipäässä, niitä oli pakko saada! Kuin tilauksesta Adeninan joulukalenterista tuli ensin tarjous niiteistä ja parin päivän päästä myös siirtokuvat olivat alessa, score!

 photo IMG_1932_zps6745e99e.jpg

Niitit tulivat parille päivässä (!). Tilasin pyöreitä ja neliö-niittejä sekä kultaisina että hopeisina.
Tilasin myös kolmioniittejä, mutta ne olivat turhan suuria makuuni. Niimpä ne päätyivät osaksi arvontaan (johon voit osallistua täällä). :)

 photo IMG_1933_zps7066a9c5.jpg

Siirtokuvat tilasin viikonloppuna ja tänään ne odottelivat eteisen lattialla. Huomatkaa etualalla "Bloggari decalsit". Kun tyyliblogeissa on ne bloggarikellot ja bloggarit laukut, niin oisko nää sitten kynsibloggareiden juttu? :D
Nämä ovat ensimmäiset Adeninalta tilaamani siirtikset ja testaamisen jälkeen tilaan lisää, jos ovat hyviä :)

 photo IMG_1934_zps1fac28a7.jpg

Molemmissa paketeissa oli myös pienet pakettikortit, joissa käsinkirjoitetut joulutervehdykset, kyllä lämmitti :)


MoYoun leimauslaattoja on vilahdellut vaikka missä ja tietysti minunkin piti saada omani. Lafkan sivuilla surffaillessani olisin halunnut kaikki, mutta päätin tilata maltilla ja niimpä tilaukseen valitsin vain 7 laattaa. Bongasin Shinyn -blogista 20% alekoodin ja päätin testata toimiko se ja toimihan se! Myös ulkoimaisista blogeista löytyi noita alekoodeja, mutta pitäähän sitä nyt suosia kotimaista! Shinyn postauksesta löytyy tarkemmat ohjeet tuon koodin käyttöön :)
Alennuksen jälkeen laatoille jäi posteineen hintaan abouttiarallaa saman verran kuin Konadin -laatoille Cesarsilta tilattuna!

 photo IMG_1930_zps0f3168e9.jpg

Koska Suomen talvi tuo mukanaan hämärät iltapäivät, päätin kuvata laatat kuorineen ja napata paremmat kuvat MoYoun sivuilta. Alla olevat kuvat olen siis törkeästi pöllinyt kuvankaappauksella MoYoun -sivuilta.

Princess 07 -laatta oli pakko saada ihan vana tuon yksisarvisen vuoksi ^_^
Tämän laatan kohdalla voi tosin käydä niin, että leimaan kerran tuon yksisarvisen ja sitten laitan tämän myyntiin...Rebel 02 -laatta sytytti nettisivuilla mutta olikin loppujen lopuksi aika tylsä :/

Pro 06 -laatalta löytyi kivoja kokokynnen kuvioita ja herramunjee, että nää on isoja! Nyt pitäisi löyty peukulle sopivia kuvoita :) Tämän laatan ostin tuon ylärivillä toiseksi viimeisenä olevan kuvion vuoksi ;)

Time Traveller -kokoelman ysärilaatta oli pakko saada näin ysärin lapsukaisena.

Biker 02 -laatalla ihastuin pääskyseen ja ristikuvioon. Tuo alarivin toisena olevan ristin piti olla korvike niittiristille, mutta niitit kerkesikin tulla ennen tätä laattaa :)


Rockstar -kokoelman laatat 06 ja 07 olivat perimmäinen syy tilaukseen. 06 -laatalta löytyy legendoja ja 07 -laatalta tulevia legendoja.
Hahmojen tunnistaminen laatalta oli yllättävän vaikeaa (esim. alemman laatan ylärivin toinen hahmo näytti mun silmään Keith Flintiltä ja nettisivuilta katsoessani se olikin Pink ^_^), mutta nettisivuilla hahmot on selkeitä.
Ylemmällä laatalla on monta tunnistamatonta ja alemmalla laatalla en tunnista kolmen kasvoja, vaivaa ihan penteleesti!

Siispä: ketä ovat alemman laatan ylärivin viimeinen, toisen rivin neljäs ja alimman rivin ensimmäinen? 
Mä en vaan tunnista!


Löytyykö teiltä MoYoun -laattoja? Entäs noita bloggaridecalseja? ;)

4 kommenttia:

 1. Alimman rivin eka on Will.I.Am ja tokan rivin neljas Lana Del Ray, ylarivin vika onkin kinkkisempi tapaus. o.O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niimpä onkin, nyt ne näkee ihan selkeesti!

   Tuo viimeinen jää varmaan ikuiseksi mysteeriksi, kaipa se on joku brittitähti ^_^

   Poista

Hate it or love it, just say it!

Kaikki kommentit julkaistaan (paitsi mainostukset),
kommenttienvalvonta päällä vain siksi, että huomaan kun uusia kommentteja on tullut :)