12.1.2014

Paluu lomalta kera huonojen kuvien

Hei blogi, kiva nähdä pitkästä aikaa!

Reissuni aikana söin erittäin hyvin ja metsästimme Helsingin parasta pitsaa (kyllä Classic ja Skiffer toimii aina vaan!). Helsingissä on tietysti aina pakko päästä tutkimaan H&M:n meikkiosasto, meillä kun valikoimaa ei juurikaan ole. Loppujen lopuksi ostin vain yhden H&M:n lakan ja kuvassa olevat kaksi muuta HeMan lakkaa saapuivat verkkokaupasta jouluntienoilla :)

Gold & White Glitteriksi (omaperäisesti) nimetty ensimmäinen lakka näytti kaupassa upealle, mutta ihastumiseltani en muistanut, että eihän ne H&M:n glitterit peitä ihan samalla tavalla kuin vaikkapa OPI:n...
Keskeltä löytyy Mix Glitter ja reunasta Black/White Glitter, joka tosin saa lähteä uuteen kotiin, sillä siitä löytyy tikkuglitteriä.

Olin päässäni kuvitellut kuinka upealta tuo Gold & White näyttää tumman lakan päällä ja tietysti sitä piti heti tänään testata:


Ehem, tämäkin kuva näytti tarkalta kameran ruudulla ^_^
Pohjalla OPI - Ink Suede ja päällä reilu kerros G&W:tä.
Valkoista tässä lakassa on mun makuun liikaa, joten voi olla, että tämäkin lähtee kiertoon :/


Mutta nyt lakkainventaarion kimppuun, mojdo!

6 kommenttia:

 1. Mä menin kans ostaa ton saman henkkamaukka-lakan joka on kynsilläsi. Kysyin vaan myyjältä että löytykö niiltä sitä lakkaa muuten kuin pelkkä hyllyssä näkynyt testeri; kun se kävi oikein varastolla kattomassa asian niin en sit kehdannu olla ostamattakaan... Mutta sehän on ihan kiva yksilö; nätti sunkin lakkauksessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä tuo on pullossa kauniimpi kuin kynsillä :) Pitää varmaan joltain indie -merkiltä etsiä vastaavanlainen vähemmällä valkoisella :)

   Poista
 2. Kivan näkönen toi gold&white, mutta tosiaan sais olla vähemmän valkoista ja enemmän kultaista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täysin samaa mieltä :) Toivottavasti joltain muulta merkiltä löytyisi parempi versio :)

   Poista

Hate it or love it, just say it!

Kaikki kommentit julkaistaan (paitsi mainostukset),
kommenttienvalvonta päällä vain siksi, että huomaan kun uusia kommentteja on tullut :)