1.3.2014

Peacock

Hyvää maaliskuuta kuomat!

Tänään kävin pitkästä aikaa kaupungilla (oikeasti olin menossa vain ruokakauppaan, mutta kas kummaa mukaan tarttui vaikka mitä muuta..) ja puiston läpi kävellessäni tuli jo ihan keväinen fiilis; aurinko paistoi lähes pilvettömältä taivaalta, edellisen kesän nurmikkoa oli jo paljon esillä ja ilmassa tuoksui kevät (aka mätänevä nurmikko ja sulanut koirankakka). Ja kotiinpäin kävellessä aurinko lämmitti ihanasti selkää :)

Ennen kaupunkireissua otin itsestäni niskasta kiinni ja päätin jopa koristella kynnet. Muistin viime vuoden puolella hankkimani Ncla:n kynsitarrat ja päätin vihdoin ja viimein testata niitä.


Käytetyt tarvikkeet:
• Color Club - Age Of Aquarius x2
• Gina Tricot - Marina
• Ncla Nail Wraps
• Gosh - Nero leimauksessa, kuvio C xl-laatalta

Ensin meinasin jättää muut kynnet koristelematta, mutta löysin XL-laatalta kuvion, joka kaukaisesti muistutti minua riikinkukonpyrstösulista. Kaikkiin kynsiin tein pienet siniset pallukat luomaan lisää riikinkukkoefektiä.

Ncla:n Nail Wrapsit olivat kyllä parhaita tähän mennessä testaamiani. Tosin huomasin vasta päällyslakan levittämisen jälkeen, että kynnen kärkeen oli jäänyt ryppyjä viilauksesta.
Nail Wrapsit irtosivat kynsiltä helposti. Itse onnistuin vasta kolmannella kerralla valitsemaan sopivan kokoisen tarran nimettömään ja nuo aiemmin testaamani tarrat jäivät vielä käyttökelpoisiksi :)

10 kommenttia:

Hate it or love it, just say it!

Kaikki kommentit julkaistaan (paitsi mainostukset),
kommenttienvalvonta päällä vain siksi, että huomaan kun uusia kommentteja on tullut :)