21.4.2014

Tämä ei ole haamupostaus

Töttöröö, tämä tosiaan on ihan oikea postaus ^_^
Viimeisestä postauksesta on näköjään vierähtänyt lähemmäs kaksi kuukautta, hups!

Viimeisen kahden kuukauden aikana olen muun muassa:

... Käynyt Tallinnassa naurettavan monta kertaa (Rimi ♥). Jos joku näinä päivinä suuntaa kyseiseen kaupunkiin, niin Kaubamajassa oli muutamia OPI -lakkoja reilulla 7 eurolla. Ainakin Kiss Me, I'm Brazilian, I Juggle Men, Polka.com ja Where Did Suzi's Man-Go? -lakkoja oli tuolla hinnalla :)
Samasta puljusta löytyi myös Zoyan perusvärjejä (ehkä parisenkymmentä sävyä?) 10 eurolla ja Pixie Dusteja 11 eurolla ;)

...Ehkä vähän hullaantunut Jari Sillanpäästä Tähdet Tähdet -ohjelman myötä

...Joutunut pitämään kynnet pysyvästi lyhyinä saliharrastuksen vuoksi, pitkähköt kynnet ja pena kun ei ole se kaikkein miellyttävin yhdistelmä ;)

...Metsästänyt Air Maxeja eräässä tietyssä värissä. Eilen viimein tärppäsi ja eräässä nettikaupassa oli varastossa yksi ainoa pari juuri mun koossa, score!

...Ostellut todella vähän kynsilakkoja, musta on tullu tosi nirso!


Kynsien lakkailun suhteenkin olen tullut laiskaksi; nykyään vaihdan lakat/koristelut noin kerran viikossa, kun aiemmin lakat vaihtuivat keskimäärin joka toinen päivä :)
Lakkauksia olen ahkerasti lisäillyt Instagramiin ja mietin, että pitäisi tehdä oma Instagram tili blogiminälle, tuo päätili kun on aika henkilökohtainen :)

Mutta mutta, joka keväinen pastelli-innostus on taas iskenyt (siis apua, oon jopa ostanut vaaleanpunaisia ja -sinisiä vaatteita!) ja tänään kaivoin lipastosta maailman kauneimman kevätlakan; Gina Tricotin Shimmer Mintin.

 photo IMG_2355_zpsaf232f38.jpg
 photo IMG_2357_zpsf90bc324.jpg
Käytetyt tarvikkeet:
• Gina Tricot - White
• Gina Tricot - Shimmer Mint (x2)
• Pueen 59 -leimauslaatta
• Konad White -leimauslakka

Nyt täytyy taas rientää juoksemaan lammelle (tavoitteena olisi syksymmällä juosta 10 kilsan kisa, eh?) ja illalla sitten Harry Potterin pariin soffalle :)

Muksaa pääsiäisen loppua!

Kertokaa muuten mielipiteitänne Nymfit -sarjasta, jos olette sitä katsoneet. Itse katsoin pääsiäisenä kaikki jaksot Avalta (no oikei, ehkä vaan puolella silmällä) ja mun mielipidettä kuvaa sanat ihan jees.
Niin paljon potentiaalia, mutta dialogi sai silloin tällöin korvat vuotamaan verta. Ja Manuela Boscon (ja sen ihme Aurelia tyypin) puheesta en välillä saanut selvää tai kuullut kunnolla, mutta vika voi olla mussakin :D

2 kommenttia:

 1. Mä oon pitänyt kovaa vertailua Nymfien ja Mustat Lesket sarjojen kesken, kun nehän alkoi melko samaan aikaan. Ekojen jaksojen jälkeen olin ihan varma että Mustat Lesket on tosi mahtava sarja ja Nymfien ekan jakson jälkeen olin lähinnä tuskissani siitä että True Blood huusi itseään koko sarjasta - alkutunnaria myöten, ei epäilystäkään minkä sarjan tunnelman käsikirjoittaja on halunnut kopioida... Mutta yllätyin kun tunnelmat on kuitenkin sikäli muuttunu että Nymfien juoni pysyy kuitenkin tasaisen mielenkiintoisena, eikä sitä tee mieli jättääkään enää kesken, mutta Mustat Lesket meinas muutaman jakson nähtyäni mennä ihan älyvapaaksi - ihan kuin tärkeintä koko sarjassa ois yhtäkkiä ollutkin naishahmojen persoonien outojen sivujuonteiden esittely, eikä se että juoni etenee... Kun nyt menit kysymään niin mun oli vaan pakko verrata näitä sarjoja keskenään, ja voin todeta että epäilyksistäni huolimatta Nymfit on minustakin 'ihan jees'.

  Ja Siltsu on myös ihana!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Omallakin kohdalla Mustat Lesket vei alussa voiton 6-0, mutta siitä loppui puhti puolen välin jälkeen ja kieltämättä juonenkäänteet alkaa siinä olla jo Salkkari luokkaa :D

   Poista

Hate it or love it, just say it!

Kaikki kommentit julkaistaan (paitsi mainostukset),
kommenttienvalvonta päällä vain siksi, että huomaan kun uusia kommentteja on tullut :)